Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsófi :)) kérdése:

Van ilyen pasi?

Figyelt kérdés

Aki azt hazudja, hogy szeret, hogy teljesen beleszeress te is és lefektessen?

vagy egy fiú ha kimondja h szeret akk azt úgy is gondolja?

2013. jan. 26. 20:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én az utobbi vagyok de persze ez csak azután derül ki miután megismertek. Addig meg vagy hazudok, vagy nem. 20/F
2013. jan. 26. 22:56
 12/16 anonim ***** válasza:
Zsófika 13 éves. Nyugtass meg minket Zsófika hogy nem dugott meg a pedomaci!
2013. jan. 27. 21:57
 13/16 anonim válasza:
Persze,hogy van! Hány éves vagy kettőő?
2013. jan. 28. 02:19
 14/16 A kérdező kommentje:
Huhh...13? Azért az egy kicsit durva lenne nem? Oké hogy a világ ma annyira torzult hogy az nem felbecsülhető már, ám ennek ellenére bízok benne hogy a mai 13 évesek nagy százalékban szüzek még. Na de visszatérve , 16 vagyok...és igen! Még szűz!!
2013. jan. 28. 05:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Engem 19 évesen etetett be egy ilyen pasi, jó kis tanulópénz volt. Mondta, hogy majd felhív, természetesen soha többé nem keresett. Azóta férjhez mentem, és az alatt a 6 év alatt, amióta ismerem a páromat, a két kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor mondta azt, hogy szeret. Ennek ellenére mégis tudom és érzem is, hogy szeret. Aki folyamatosan csak mondja, bizonygatja, "hát persze, hogy szeretlek" naponta 10-szer, az bizony hazudik. Lehet, hogy a tinik hamarabb mondják ezt, de az idősebb férfiaknak azért kell pár hónap, hogy kinyögjék.
2013. jan. 28. 12:13
 16/16 I am God ***** válasza:
0%
Az 1 dolog, hogy ilyen pasik vannak, de addig nem lehet minket hibáztatni, amíg van olyan nő aki ezt 17-18-19 évesen elhiszi.
2013. márc. 7. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!