Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Bejövős vagyok?
Figyelt kérdés
Kép priviben2013. jan. 26. 18:31
21/31 anonim válasza:
#19! ha majd meglátod a képet, akkor majd bánni fogod, hogy ennyire akartad látni...:D
22/31 anonim válasza:
Megnézhetem én is? Nem hiszem, hogy olyan csúnya lennél :)
25/31 anonim válasza:
Te jószagú atyaúristen, hát ez valami botrányosan förtelmes.
Sz*rul nézel ki, de bátor vagy, mint egy oroszlán, hogy ezt a képet képes voltál elküldözgetni.
Hát ezt nem is értem, de mit vártál komolyan? :D
26/31 anonim válasza:
Nekem is jöhet a kép, kíváncsi vagyok. 27/N
27/31 anonim válasza:
A kommentek alapján valami ilyesmire számítottam, és ne haragudj meg kedves kérdező, de sajnos nekem sem jössz be.
Valóban idősebbnek nézel ki, mint 32, a kopaszodásról pedig valószínűleg nem tehetsz, mert az sokszor a genetikán múlik.
Amúgy nyilván mindenki csak a külső alapján ítélt most meg, mivel nem ismerünk, de remélem, azért nem gondolod, hogy egy lány majd egyszer csak rád néz, és beléd szeret, mert ahhoz azért több kell...
28/31 anonim válasza:
Ide is, mostmáN kíváncsi vagyok ;)
29/31 anonim válasza:
Hat b*zmeg, kiesett az egér a kezemből mikor meglattam ezt a , ezt a, nem is tudom minek nevezem, hm, teremtményt. De legyel eros, te is Isten gyermeke vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!