Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok,10es skálán mennyit adnátok egy ilyen csajnak; hosszú szőke haj, kék szem,160,42? 21l
Már régen nem pontozok lányokat, az ABC betűivel könnyebb kifejezni...abból több van. :)
Kép nélkül egy gyenge 3-ast adnék mégis, csak hogy legyen értelme a hozzászólásomnak. Ezekből a számokból nem derül ki semmi igazán a lányról...egy fokkal több ha élőben látom, de úgy se az igazi...maximum úgy már el tudom dönteni, h odamegyek-e hozzá vagy nem. Az első beszélgetésből viszont már kiderül, h mennyire érdemes őt választanom, vagy éppen nem.
30/F
2 és 10 között valahol, 1-es azért nem lehetsz mert nagyon nem lehetsz elhízva:D
a többit honnan a búbánatból tudhatnám, én 175/70kg vagyok, barna haj, barna szem szerinted milyen vagyok? -.-"
ez milyen hülye kérdés már?
kép nélkül honnan kéne tudni?
egy 160/70-es, zöld szemű, 1 centis barna hajú lány is nézhet ki úgy hogy a nyálam kicsordul utána, meg neked is lehet olyan arcod hogy a bányába küldenélek hogy ott boldogitsd a bányalovakat
Kép nélkül nehéz megmondani.
A mediterrán olyan, hogy még nem jó, még nem jó, MÁR nem jó. Úgy kezd el öregedni, hogy negyvenévesen úgy néz ki, mint az ötvenéves. Nekem a kelet-ázsiai jön be, meg az afrikai. Azért, mert kortalan. Amikor megismertem egy indonéz családot, az édesanya első látásra negyvennek tűnt. Erre ő: 52 éves vagyok, a férjem pedig 62. A férj ránézésre 50 lehetett. Sok zöldet esznek és halat. A bőrük ettől nem esik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!