Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit romantikusabb srácok, ti minek örülnétek, ha a barátnőtök meglep?
Nem rég jöttem össze a barátommal és most elfog utazni egyy hétre. Többször is kaptam célzást, hogy örülne, ha meglepném mikor hazaér. Már vannak terveim is, de nem vagyok igazán az a romantikus lány, nem tudom, hogy milyen kis apróságok fontosak.
Ötletek? gyergyafény meg ilyenek nálatok is bejönnek, vagy arra csak a lányok buknak?
Köszi előre is !
miért lenne könnyű?
Szex az átlagos dolog egy kapcsolatban, meglepinek magában kevés :D
tudom, hogy a szándék a fontos, de igyekszem valami különlegessel, mert fontos nekem, és nem rég kicsit össze is kaptunk. Ez meg jó lehetőség h bizonyítsak.
Volt már, de nem terveztem egy egész napos hancúrt, bár gondoltam rá, mert nő létemre néha többet kivánom a szexet mint ő. De már rám lett szólva, hogy fogjam vissza magam
gyertyafény simán belefér, csak zene ne legyen! ha van nagy fürdőkád akkor közös lubickolás. de ha valami jó filmet letöltesz és csinálsz vacsorát és film alatt ropogtatnivaló akkor engem már megnyertél :D
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!