Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kell neki barátnő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kell neki barátnő?

Figyelt kérdés
A testvérem 18 éves és még nem volt barátnője soha. Ha meg kérdezik tőle aszt mondja, hogy neki nem kell és hogy nem akar soha.Csókolózni se akar soha.Múltkor megfigyeltem, hogy az utcán is nézik őt a csajok ő meg mindig elfordul. Barátai nincsenek nem jár el sehova csak mindig otthon van. Pedig nem olyan visszahúzódó.És nem is ronda. Mi lehet a baja? Nekem nem mond semmit.
2009. szept. 1. 15:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van 1-2 osztálytársam, aki ilyen... én sem értem őket, valószínűleg nem az a típus, így kell elfogadni. Talán később érdekelni fogják a csajok, de semmiképp nem lehet ráerőltetni. Idővel talán rájön. Egyébként meg sok fiú mondja, hogy neki nem kell barátnő, jól megvannak egyedül is.
2009. szept. 1. 15:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa ez az egész. Az én haveri körömben is vannak(18-21évesek)olyanok, akik hangoztatják, hogy nem kell nekik barátnő, viszont kissebb kalandokba azért benne vannak csajokkal, tehát csak a párkapcsolat kötötségeit utasítják el. Szerintem tesódnál inkább az lehet, hogy még nem volt bátorsága ahhoz, hogy összeszedjen egy csajt és ezt cikinek érzi. Ezzel a szöveggel takarózik, hogy neki nem is kell barátnő. Ne zaklassátok, ne kérdezgessétek, majd ami késik az nem múlik. Előbb utóbb lesz neki is barátnője.
2009. szept. 1. 15:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Fél a nőktől.

Zavarba jön :)

Majd kinövi

2009. szept. 1. 22:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy mi testvérek vagyunk?Nekem is ilyen az öcsém és van egy bátyám is :) Te lennél az ?! :)
2009. nov. 18. 18:31
 5/6 anonim ***** válasza:
figyelj ha azt mondja nem kell neki akkor marad a jobb keze még egy darabig
2009. nov. 18. 18:42
 6/6 anonim ***** válasza:
nem sértésből mondom, de nem lehet h meleg?
2009. nov. 18. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!