Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért álmodtam ezt?
Álmomban menekültem a mostani párom elől, mert nem akartam hazamenni vele, majd elbújtam egy kocsiba, aminek a tulajai jöttek és beültek mellém, srácok voltak, eleg jól néztek ki, elmentem veluk a lakásukra (soha nem tennék ilyet életemben), 4-en voltak, ebből az egyikkel eleg jol összeismerkedtem és volt is egy csók, és nagyon jól esett. Majd rá pár órára megjelent a barátom, és feltették nekem a kérdést, hogy kit választok, a biztosat vagy hogy kitudja mi lesz az új szerelmemmel, és még az új pali is úgy kérdezte,hogy miért adnám fel a biztosat érte, hisz lehet ő csak egy kaland lenne..és nem tudtam választani, érveltem mindkettő mellett és ellen is.
Van vajon valami jelentősége ennek az álomnak, vagy nincs?
egyébként mindig álmodok badarságokat, de ez fura volt.
23£
Semmi jelentősége.
Én már évek óta nem találkoztam az első szerelmemmel, nem is jelent már nekem semmit.
Viszont volt egy olyan hét, amikor feszt vele álmodtam. Egyik álmomban egy gyönyörű tengerparton pálmafákkal éjszaka és sétáltunk a homokba. Megmondtam neki nem érdekel mennyi buktató szól ellenünk, nekem ő a mindenem. És hófehér ruhában voltam, de nem menyasszonyként. Álmomban gyönyörű voltam.
Reggel felkeltem és ment tovább minden úgy, ahogy. Ez csak álom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!