Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki lentebb adja az igényét párválasztásnál az tényleg olyan, mintha magának hazudna? Volt ilyen eset és megbántátok?
Figyelt kérdés
Én pl nagyon megbánnám, ha ezt megtenném, mert tudom hogy így a kapcsolat se tartana sokáig, és inkább várok sokáig minthogy egyből legyen valaki akinél úgyis megbánnám.2013. jan. 25. 20:51
11/14 anonim válasza:
én összejöttem egyszer egy rém butával, de mert nagyon tuti egyéb mindenben. a vége az lett, h még pont ő nézett le engem. lefáradtam teljesen a végén tőle. de még ma is ki vagyok akadva rajta, pedig évekkel ezelőtt volt. hogy hogy lehet ennyire sötét valaki.
12/14 anonim válasza:
volt hasonló.
egy szakítás után meg voltam reccsenve,uh egy kaszttal lejjebb lévő csajokkal találkozgattam,aztán az egyiküknél be is ragadtam pár hónapra,de mellette is keresgéltem.
amint megvolt az elvárasaimnak megfelelő léptem.
nem bántam meg amúgy a parkolópályát és a lány sem,mert ő is abban volt meglátásom szerint.
nekem köszönhetően visszatért a színpadra és egy évvel később férjhez is tudott menni,uh mindkettőnknek jót tett.
engem formában tartott,őt meg újraélesztette a kapcsolatunk.
amúgy tuti kis nő volt,csak 28 éves én meg 26 voltam akkor.
fészekrakó pánikolt stb.
egy pár évvel fiatalabb változatában megtartottam volna valszeg.
13/14 anonim válasza:
A képlet 1szerű:
Szereted vagy nem szereted? Bármilyen más igény hazugság!
14/14 anonim válasza:
A 6-os mondja jól.Ha minden ember ilyen felfogású lenne akkor nem lenne ennyi elcseszett párkapcsolat,de mivel felszínesek ezért sose találják meg az igazit,vagy legalábbis kevés az esélye rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!