Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valentin napra vajon mit?
Figyelt kérdés
15éves lány vagyok.a barátom 18 éves és nem tudom mit adjak neki valentin napra.nem fehérneműs és nem főzős ötleteket várok.köszönöm.2013. jan. 25. 15:04
1/3 anonim válasza:
Első közös valentin nap?
Kettétört szivecskés kulcstartó? (egyik nála,egyik nálad)
közös képetek bögrén?
2/3 anonim válasza:
Plüs,egy közös foto ugy A4-es lapon ami megvanszerkesztve vagy közös program egész napra,esetleg csoki.
3/3 A kérdező kommentje:
a bögre az jó ötlet de szülinapjára azt adtam neki és karácsonykor pedig kulcstartót.plüss is volt már és kép is amit én rajzoltam.de azért köszönöm a segítséget:) de ha van valami kreatív kézzel készíthető ajándék szivesen meghallgatom:)
2013. jan. 27. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!