Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, akivel összejárok csakúgy dugogatni, de kezd egyre jobban elhízni, ami nekem nem tetszik. Hogy adjam a tudtára h ez nem jó irány? De a rendszeres szexről nem akarok lemondani, ergó nem sérthetem meg!
Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 13:04
11/11 anonim válasza:
Kedves hetes. Nem értem az ellenvetésedet egy kapcsolatban persze fontos az őszinteség de asrác a szeretőjét akarja megtartani. Nem árt ezzel a kis füllentéssel a lánynak, sőt így nem bántja meg az érzéseit nem mászik bele az önbecsülésébe. Az más kérdés hogy önös érdekből de a lánynak is jobb ha ilyen módon jön a felismerés nem ártana mozogni valamit.. Az szerintem sokkal gázabb ha rá akarná erőltetni hogy mozogj, ha velem akarsz maradni persze nem így szó szerint de ez lenne az üzenet. Úgy dobná a csaj büszkeségből a srácot hogy csak úgy repülne. Kapcsolatban meg lehet a dolgokat beszélni de ott is csak két érett és komoly ember között rengeteg csajt ismerek sőt talán a többség egy ilyenre úgy bedobná a hisztit vagy sértődést hogy csak na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!