Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek miért nem ír? Ez azt jelenti hogy már nem akar tőlem semmit?
Figyelt kérdés
18évesek vagyunk, kb 1hónapja ismerkedünk, és eddig nagyon sokat beszéltünk, de a legtöbbször ő ír nekem, mert én nem szeretek ráírni a fiúra, mert úgy vagyok vele hogy hogyha van kedve beszélni akkor úgyis írni fog. mondta hogy néha azért én is írhatnék neki, és pl 3nappal ezelőtt én írtam neki, de azóta nem válaszolt, viszont facebookon folyton posztolgat. ez azt jelenti hogy már megunt?2013. jan. 25. 08:37
1/4 anonim válasza:
Valószínüleg úgy érzi, hogy egyoldalú a kapcsolat. Ha csak én keresném és hetek óta nem látok kezdeményezést a másik részről, akkor én is igencsak elgondolkoznék azon, hogy érdemes-e tovább folytatni. Most nála a labda, én valószínüleg azt gondolnám, hogy kényszerből, udvariasságból írtad azt a levelet. Valami kedves, egyértelmü üzenetet küldj mégegyszer, hogy lássa, érdekled őt.
3/4 anonim válasza:
Találd meg az egészséges egyensúlyt! Neked is kell jeleket adnod, hogy vevő vagy a srácra. Ha állandóan azt várod, hogy ő jelentkezzen, azt fogja gondolni, nem vagy fontos neki és nem érdemes udvarolnia neked. Oké, hogy te vagy a lány és a fiú kezdeményezzen, de ezt sem szabad túlzásba vinni. Legyen több önbizalmad és menni fog!
4/4 anonim válasza:
Nem értem, hogy néhány lány miért gondolja azt, hogy majd mi fiúk kitaláljuk, hogy az adott lány mikor szeretne beszélgetni velünk és akkor majd "ráírunk". Ha beszélgetni szeretnél vele, akkor írj neki. Igen magas fokú nagyképűségre és beképzeltségre vall, hogy te nem vagy hajlandó írni neki. Igazság szerint én is hagynálak a p*csába és keresnék egy értelmes lányt. Egyébként van egy lány ismerősöm aki dettó ugyanezt csinálja és csodálkozik rajta, hogy az elmúlt nagyon sok évben nem volt senkije.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!