Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem volt bunkósság ez egy kicsit?
Mielőtt valaki lecseszne,hogy miért vagyok együtt egy ilyen tipikus tapló férfival,az elején nem volt ilyen, 5 hónapja vagyunk együtt!
A párom elfogadott úgy,ahogy vagyok.
Viszont az utóbbi időbe elkezdett piszkálni,hogy a platina szőke haj jobban állna (sötét barna hajam van),fessem be,mert neki nagyon tetszik a szőke haj!
Én sosem festettem a hajam,nekem tetszik így,nem szeretném befesteni.
Múltkor viszont sunyiban vett egy platina szőke haj festéket ( [link] nekem nagyon nem tetszett,és mondtam neki,hogy nem fogom befesteni!
Ő meg azt mondta,hogy akkor feleslegesen adott ki pénzt érte,én annyit mondtam erre,hogy "hát igen,valahogy nem sajnálom,mert azt hittem egyértelmű voltam!"
Most ez milyen már?
Kérdeztem,és "ha én mondanám neked hogy fessük be a hajadat?"
Erre azt mondta,hogy a férfiak nem szoktam hajat festeni!
Persze!
Ott vannak a színészek,a modellek,meg már van hajfesték férfiaknak: [link]
Ő sosem festené be.
Végül azt mondtam neki,hogy ha ennyire nem tetszik neki a hajszínem,akkor keressen egy szőkét!
már megvan neki a platinaszőke baba akibe szerelmes, csak az nem akar tudni róla, így otthon akar pótlékot, erről meg te nem akarsz tudni
/Dr Csernus/
ma 14:26
Nem hiszem hogy erről lenne szó....
ma 14:49
lehet hogy igazad van!
nem csak ez a szőkeség mánia,már abba is beleszól hogy hogyan sminkelem magam,csak olyan ruhát vegyek fel,ami nem kivágott,minek akarom másoknak tetszeni,miért fésülködök?
miért nézem magam a tükörbe,megyek biztos a bikámhoz :(
pedig nem volt ő ilyen!
"Vannak férfiak, akik először annyira kedvesek, a kedvében járnak az embernek. Majd eltelik egy kis idő és fokozatosan megmutatják, hogy milyenek valójában."
Gyakorlatilag minden férfi ilyen, hiszen először próbál a lány kedvébe járni, udvarol, nem a valódi személyiségét mutatja. Ezt nem tudja a végletekig tenni, tehát egy idő után előjön a valódi személyisége és akkor már jönnek elő a gondok is vele együtt. Ha féltékeny típus, akkor az tovább súlyosbítja a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!