Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítani akar. Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani akar. Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Több mint egy éve együtt vagyunk, én vagyok a fiú, és 2O éves. Két napja nem találkoztam a barátnőmmel, mert délután meló, délelőtt pedig beszélgetni akartam anyummal, nem jött össze. Ma ki akartam menni hozzájuk, de anyum reggel azzal ébresztett, hogy takarítani kell. Ezért lemondtam a találkozót, mennék holnap, ő viszont azt mondja, hogy anyum zsarol engem, ellenzi a kapcsolatot, csak magának akar stb. Szakításon gondolkodik, mert hogy én nem teszek ezek ellen semmit. Azt mondta, hagyjam békén, sosem vagyok ott, mikor szüksége lenne rám.
2013. jan. 24. 10:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Most is anyukádat véded és szerinted a barátnőd túlozza el...

Jobban teszi a barátnőd, ha keres magának olyat, aki vele szeretne lenni és érdeklődik iránta.

Te meg ülj otthon anyuci szoknyáján.

2013. jan. 24. 11:13
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát elég fura.egy takaritas miatt es nem talizol vele.egyebkent ha tobbszor is a draga anyuka miatt nem tudtatok talakozni akkor te mire gondolsz?szerintem nem birja a csaj.en rakaerdeznek.es megertem a baratnodet hogy szakitani akar.bar igaz is fontosabb anyu szoknyaja melett ulni minthogy azzal legyel akit allitolag a baratnodnek tartasz akait szeretsz.de van egy jo otletem szakits vele. szerintem jobb lessz neki de anyunak megjobb vegeulis az szamit anyanak mi a jo nem?hat kedvezz neki.
2013. jan. 24. 11:17
 13/15 anonim ***** válasza:
Na igen! De arra készülj, ha most nem állsz ki a kapcsolatod mellett, és elengeded a lányt, ezt a kérdést minden új kapcsolatnál felteheted majd nekünk, mert anyukád nem konkrétan ezt a lány nem kedveli.......egyiket sem fogja, aki melletted lesz!
2013. jan. 24. 11:20
 14/15 anonim ***** válasza:

Nyilván nem az első ilyen eset után kezd el gondolkodni az ember azon, hogy van-e ennek így értelme, de megmondom őszintén nekem is baromira rosszul esne, ha sorra olyanok miatt mondanád le a találkákat, hogy "anyuval szeretnék beszélgetni", avagy "takarítanom kell". Ezeket meg lehet úgy is oldani, ha a párodat nem hanyagolod miatta, vagyis tegnap este is kitakaríthattatok volna, miközben anyukáddal beszélgetsz, avagy a tegnapot szánhattad volna a párodra, a mai napot pedig anyukádra.

Elképesztően sz*r érzés az, amikor csak ígérgetés van, a párod készül hogy mész hozzá, aztán csak egy telefon megy, hogy "anyu miatt nem megyek". Abszolút megértem, hogy betelt nála a pohár. Meg kéne tanulnod egyensúlyt teremteni! Én nem mondom, hogy ne foglalkozz anyukáddal, sőt... De ha nem akarod elveszíteni a párodat, akkor nincs olyan, hogy ma anyuval beszélgetek, holnap anyuval megyek orvoshoz, holnapután anyuval takarítok. Könyörgöm 20 éves vagy! Otthoni problémák ide vagy oda, döntsd el, hogy anyukáddal akarod leélni az életedet vagy mással!

2013. jan. 24. 11:22
 15/15 A kérdező kommentje:
Anyukám beteg, depressziós, sokat van kórházban. Amikor pedig itthon van, sokat van egyedül, mert én vagy melózok vagy barátnőmnél vagyok...
2013. jan. 24. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!