Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani akar. Szerintetek ez normális?
Most is anyukádat véded és szerinted a barátnőd túlozza el...
Jobban teszi a barátnőd, ha keres magának olyat, aki vele szeretne lenni és érdeklődik iránta.
Te meg ülj otthon anyuci szoknyáján.
Nyilván nem az első ilyen eset után kezd el gondolkodni az ember azon, hogy van-e ennek így értelme, de megmondom őszintén nekem is baromira rosszul esne, ha sorra olyanok miatt mondanád le a találkákat, hogy "anyuval szeretnék beszélgetni", avagy "takarítanom kell". Ezeket meg lehet úgy is oldani, ha a párodat nem hanyagolod miatta, vagyis tegnap este is kitakaríthattatok volna, miközben anyukáddal beszélgetsz, avagy a tegnapot szánhattad volna a párodra, a mai napot pedig anyukádra.
Elképesztően sz*r érzés az, amikor csak ígérgetés van, a párod készül hogy mész hozzá, aztán csak egy telefon megy, hogy "anyu miatt nem megyek". Abszolút megértem, hogy betelt nála a pohár. Meg kéne tanulnod egyensúlyt teremteni! Én nem mondom, hogy ne foglalkozz anyukáddal, sőt... De ha nem akarod elveszíteni a párodat, akkor nincs olyan, hogy ma anyuval beszélgetek, holnap anyuval megyek orvoshoz, holnapután anyuval takarítok. Könyörgöm 20 éves vagy! Otthoni problémák ide vagy oda, döntsd el, hogy anyukáddal akarod leélni az életedet vagy mással!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!