Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van valami ami a férfi logikán kifog; mi a magyarázata?
Adott egy lány, aki már többször csalódott a kapcsolataiban. Átverték, megbántották, kihasználták vagy egyszerűen csak nem szerették annyira, mint a lány igényelte volna. A lánynak elveszett az önbizalma.
Adott egy fiú, aki minden nappal egyre inkább beleszeret a lányba. Tisztességes, normális, figyelmes ez a fiú és törődik a lánnyal. Igyekszik visszaállítani az önbizalmát, feléleszteni a lányban újra azt az érzést, milyen is mikor valaki szereti őt és bármitől megvédené.
A lányból rövidesen sugárzik a boldogság és a fiú hasonlóan boldog, hogy mindennek részese lehet.
Azonban kimond egy szót a fiú: "Szeretlek"! És innentől elindul valami a lányban, ami logika szerint érthetetlen.
A lány szakít és itt a történet vége.
Miért?
De hát miért ijedt meg? Bármit kérdezett, őszintén válaszoltam neki, soha nem rejtegettem előle semmit. Megvolt az összhang is, mindenről jókat tudtunk beszélgetni. Külső alapján is tetszettünk egymásnak, mindig dicsért.
Nekem eddig nem volt túl sok barátnőm mert visszahúzódó vagyok, nehezen nyílok meg mindig az embereknek. Sajnos én is csalódtam annak idején több területen is. Így ha összeismerkedek egy olyan lánnyal, aki az elképzeléseimet egy bizonyos szint felett kielégíti, azt a lányt nagyon meg szoktam becsülni. Ő is ilyen volt és semmi okot nem adtam rá, hogy ne bízzon bennem, vagy rajtam élje ki a bosszúvágyát (amit nem feltételeznék róla).
Tényleg nagyon rosszul esik az ilyen, mert nincs benne ésszerű magyarázat és nem tudom hol keressem a hibát, min változtassak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!