Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hódítsunk meg egy kockát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsunk meg egy kockát?

Figyelt kérdés
Igazából arról lenne szó, hogy a fiú aki tetszik, szinte minden idejét avval tölti, hogy a számítógépén játszik. Tudom, hogy az lenne rá az első válasz most, hogy hát kezdjek el énis játszani. Igen köszönöm, ezt már hallottam, de én nem ilyen szempontból szeretnék közelebb kerülni hozzá. Más ötletek esetleg?

2013. jan. 23. 16:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Villants cicit. :-D

Viccet félre téve, a kockák összetett személyiségűek, de ha nőről van szó lefagynak. Add magad, legyél kedves vele, vágni fogja a szitut.

2013. jan. 23. 16:55
 12/25 anonim ***** válasza:
8%
Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de a géppel szemben esélyed sincs.
2013. jan. 23. 16:55
 13/25 A kérdező kommentje:
Mindketten 17 évesek vagyunk. Ja, hetente szoktunk beszélni chaten minimum 2-3 alkalommal. De hétvégén is bármi történik, álltalában mindig otthon marad. Egyszerűen nem lehet kimozdítani.
2013. jan. 23. 16:57
 14/25 anonim ***** válasza:

"Egyszerűen nem lehet kimozdítani."

Szenvedélybeteg. Sajnos nem lesz könnyű dolgod vele, mert játékfüggő.S

2013. jan. 23. 16:59
 15/25 anonim ***** válasza:

Szokásos női praktikák. Egyértelmű jelek küldése neki, első néhány után le fog esni neki.

Na most ha azért játszik a gépen állandóan, mert nincs senkije, akkor kétesélyes a dolog:

1. Minden szuper lesz, feltéve hogy minden más szempontból is rendben van a srác.

2. Eleinte minden szuper lesz, de lassan visszaszokik a géphez helyetted, mert már nagyon megszokta, és még nem tudja ezt kezelni. Csak hogy ne lepődj meg, de egyébként nem érdemes emiatt meg sem próbálni, nem azért írtam fel ezt is.

Ha viszont azért játszik a gépen állandóan, mert antiszociális, akkor a sokadik jeledre sem fog feleszmélni, és fordítva, tehát abból majd tudhatod, hogyha esetleg felejtős volna. :)

2013. jan. 23. 16:59
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg, hogy menjen át hozzátok és rakjon fel egy játékot a gépedre, mert te nem értesz ehhez. Vagy vidd át te hozzájuk a laptopodat, ha van. Eközben tudtok beszélgetni meg ilyesmik.
2013. jan. 23. 17:00
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el oszt ha el megy akkor még van esélyed, bár lehet hogy csak kék halálja volt és azért megy el. De ha nem is fontosabb lesz neki a gép, azért egy szinten lesz veled a fontossági listán.
2013. jan. 23. 17:01
 18/25 anonim ***** válasza:

Közös mozizással megpróbálkozhatnál.

Vagy legyél konkrét, és mondd meg neki, hogy a sok gépezés helyett foglalkozhatna többet veled.

2013. jan. 23. 17:08
 19/25 Mcgalagony17 ***** válasza:
A kockáknak egyetleg igazi szerelmük van: a számítógép. Nekem volt fél évig egy ilyen pasim, és máson se veszekedtünk, minthogy szálljon már le a gépről. Vonzalom ide vagy oda, én a helyedben jól meggondolnám ezt a hódítást.
2013. jan. 23. 17:29
 20/25 anonim ***** válasza:

Simán nevezhetem magam is "kockának", mert iskola után a délutánomat és az estémet gépezéssel töltöm. Ez főleg azért van mert 1 egész jó társaságot találtam meg akikkel játszunk az interneten. DE!!! Ha valaki megtalálná velem a közös hangot (lány) és érdekelne a társasága, akkor természetesen meg tudnám oldani hogy vele több időt töltsek, mint a számítógépemmel.

21/F

2013. jan. 23. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!