Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hulyen hanzgik?

Figyelt kérdés

Most ert veget egy hosszu kapcsolatom nem reg. Megcsalt.Sajnos tobbszor is, igy szakitottam.

Mindegyik megcsalasanal beszeltem a lanyokkal. Persze nagyon fajt amit tettetek de nagyon normalisan ,kulturaltan beszeltem az osszessel.

A parom nem arult el egyetlen egy reszletet sem a megcsalasairol, az utolso percig probalta tagadni az egeszet. Ezek a lanyok voltak a segitsegemre,hogy kideritsem az igazsagot rola.

Egyik nap nem tudtam aludni es azon gondolkoztam hany pasi van aki valamit hianyol a kapcsolatabol de tul ,,lusta`` ahoz,hogy megprobalja megoldani a baratnojevel inkabb felre lep. Elhagyni nem fogja ot!!( ahogy engem sem hagyott el pedig szamtalan alkalma lehetett volna) Hazudni fog, tagadni fog a vegsokig mindent hiszen a baratnoje a legfontosabb. De kozben ott lesz egy harmadik...

En akarok lenni az harmadik mostantol. Ahogy feljebb irtam azok a lanyo ebresztettek ra,(nem onszantukbol,mert nem is tudtak,hogy en vagyok) hogy nem is olyan a kapcsolatom,mint amilyen en gondoltam. Nem szetzuzni akarok kapcsolatokat, hanem segiteni. Sokszor nem is a sexrol van szo. Ha valaki hozzam is oda jott volna es mondta volna,hogy figyelj en vagyok a bizonyos harmadik, nincsen semmi komoly a paroddal csak elszorakozgatunk,mert te ezt meg azt nem adod meg akkor MEGTUDTAM VOLNA MENTENI a kapcsolatom....

Hulyeseget beszelek?

2013. jan. 23. 03:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ha odamész ezzel valakihez,úgy megver,hogy besz@rsz,de te tudod.
2013. jan. 23. 03:21
 2/13 Pretty Ballerina ***** válasza:

Igen.

Először le kéne nyugodnod inkább, és helyretenni az érzéseid, mielőtt olyat tennél, amit később bánni fogsz.

2013. jan. 23. 03:22
 3/13 A kérdező kommentje:

Nem kell szo szerint erteni...

Tudod hany no van aki csak a megerzesere tud hagyatkozni? Tudja,hogy valami nincs rendben de kozben semmi bizonyitek a parja ellen , ezert ket dolgot tehet csak: el ketsegek kozott vagy pedig elkonyveli magat egy buta feltekeny nonek!!

2013. jan. 23. 03:26
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem térj észre... ez baromság, mi hasznod származna belőle?
2013. jan. 23. 03:27
 5/13 A kérdező kommentje:
Nekem semmi...De azoknak a noknek akik tobb evig olyan kapcsolatban elnek ahol teljesen hulyenek nezik OK halasanak lennenek!!!
2013. jan. 23. 03:29
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát, jobban is járnak, ha nem kezdenek veled, mert nem sok eszed van...
2013. jan. 23. 03:31
 7/13 A kérdező kommentje:

A legutolso lany volt az aki miatt elgondolkoztam az otleten. Megtudtam,hogy megcsalt vele, beszeltunk telefonon utana toroltem a szamat es meg facebookon is letiltottam,hogy veletlenul se tudjon tobb informacioval szolgalni ami meg jobban fajna.

Ennek ellenere o irt. Megkerdeztem tole miert csinalod? Miert nem hagysz beken? O erre azt valaszolta,hogy a legutolso kapcsolataba a parja agyba-fobe csalta es o is orult volna ha megtudta volna a teljes igazsagot. De neki nem volt eselye erre...

2013. jan. 23. 03:35
 8/13 anonim ***** válasza:
Te most kaptál egy nagy pofont az élettől. Ne próbálj másokat meggyőzni arról, hogy tulajdonképpen jó dolog a pofozkodás.
2013. jan. 23. 03:49
 9/13 anonim ***** válasza:
Ez egy hülyeség.
2013. jan. 23. 03:59
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom tisztában vagy-e vele, hogy most tulajdonképpen azt írtad le, hogy olyan férfival akarsz kezdeni, akinek barátnője van, majd utána a lánnyal tudatod, hogy a férfi megcsalja. Hát ennél hülyébb ötlet nincs a világon és semmivel nem lennél különb , mint a volt barátod, sőt! Az meg még viccesebb, hogy egy olyan lány miatt születik meg benned egy ilyen elhatározás , akit megcsaltak, majd Ő ugyanezt teszi mással ( jelen esetben Veled) csak most más pozíciót tölt be.
2013. jan. 23. 04:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!