Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnem valami kedveset irni neki. tudnatok segiteni?
"Ha elhagysz, veled mehetek?" Ez szerintem aranyos, de azért lehet, hogy nem kéne ezt írnod neki. :)
,,Tudom, hogy minden porcikámmal, minden sejtemmel, minden csepp véremmel szeretem,
forr bennem a szerelem, de nem tudom kimondani.
Ha olvas a gondolataimban, nem kell kimondanom. Tudnia kell."
Ez nekem nagyon tetszik :) egy könyvből van.
,,Néha vannak emberek, akikkel lehet hallgatni, és nem érzel kényszert arra,
hogy értelmetlen fecsegéssel töltsd ki a szünetet."
Ez is szép szerintem, és szintén könyvből van. :)
Szerintem ezek szép idézetek:
"Mikor szívünk először összedobbant, mikor szemed rám nézve lángra lobbant, mikor az első csókod ajkamra égett, én már akkor úgy éreztem, hogy meghalok érted!"
"Megtanítottál szeretni, látni, érezni. És én most már csak Téged érezlek és csak Téged szeretlek! És nem tudom meddig, de nem is akarom tudni! Most csak ma van, csak most, csak ez a pillanat. Amíg mellettem vagy, amíg látlak és érezlek! Amíg szeretsz...szeretlek!!!"
Olyan jó látni ha egy lány ilyenre gondol :)
17/f
mind nagyon szep :)
koszonom szepen
Érted bármit megtennék tudod,mert veled minden más
Itt csak egyetlen hang szól rég, egy halk szív dobbanás.
Tudd meg neked szól a dal,és minden amit érzek,
nem kell,rég nem kell más.
Amikor először láttalak,tudtam mindenem a tiéd,
mindent eldobtam érted hogy érezd mennyit érsz.
Kérlek érezd az érzést és mond ki a szót!
Minden percem értem múlik és nélküled nem jó.
Érted ébredek fel reggel és rólad álmodom,
minden pillanatban rád vágyom!
(Bár ez egy számból van de nagyon szép..:)
"Nekem most te vagy a legfontosabb dolog az életemben. És mindig is az maradsz."
Csak egy percig szeress, míg elmondom, imádlak.
Csak egy órát ölelj, míg megsúgom, kívánlak.
Csak egy napot adj, hogy meg tudjam mutatni,
mit jelent forrón, őszintén szeretni.
"Sohase gondoltam, hogy ilyen szép az élet, mióta ismerlek csak azóta élek. Szívem szíveddel lágyan összedobban, szeretlek napról-napra, jobban és jobban."
"A legszebb érzés, ha rád gondolok. A legszebb érzés, ha rólad álmodom. A legszebb érzés, ha hozzád érhetek és ha veled ébredhetek."
Szerelmes szívem érted eped, a világon mindent megadnék neked.
"Van álom, mely szebb, mint a többi. Van álom, mely többet tart, mint a többi. De a legszebb álmom ahhoz kötődik, aki most e sorokat éppen olvassa. "
"Mióta megismertelek a sok millió csillag is szebben ragyog! Látod, Ők is tudják, hogy Veled milyen boldog vagyok. "
" Igazán szeretIek, láthatod szememben. Igazán szeretIek, mindent feledve... Szeretem a szemed, mert láttam magam benne, s láttam, hogy én vagyok igazán szeretve! "
"Úgy szeretném elmondani, hogy szeretIek téged, mindig eszemben vagy, bárhová nézek. Úgy szeretnék két szemedbe mélyen belenézni, s elmondani, nélküled nem érdemes élni. "
Remélem tetszenek. :)
"Veled akarok mindig lenni, életünknek értelmet adni! Veled akarom megosztani a szerelmem gyönyörét, s cserébe add nekem szíved hű szerelmét! "
Még ez is nagyon szép,előző válaszadó voltam.=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!