Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már abban a helyzetben hogy a többszöri csalódásaitok után a következő párotokban egyszerűen nem tudtatok már megbízni, nem mertetek mert féltetek? Hogyan tudtatok újra bízni és mennyi idő után akinek ezen sikerült átvergődnie?
Figyelt kérdés
Mindezt úgy értem hogy szeretitek akivel együtt vagytok,de a bizalom még nem alakult ki bennetek mert féltek hogy újra csalódnotok kell.2013. jan. 22. 21:05
11/12 anonim válasza:
A probléma gyökere egyébként nálatok az hogy nem a párotokban nem bíztok, hanem kevésnek tartjátok magatok. Nincs önbizalom, attól féltek hogy úgyis lecserél mert nem vagytok elég jók. Legyetek! Nincs semmi ami visszatartson, valamiért mégiscsak veletek van. Ha nem szeretne elmenne mással,de nem teszi. Akkor meg minek aggódni??
12/12 anonim válasza:
Az en elso komoly szerelmemben nagyon nagyot csalodtam...tobb mint 2 evig voltunk egyutt...nehez beismerni sajat magamnak is, hogy hat sajnos o ilyen...
Egy idiotat csinalt belolem.
Viszont en bizom abban, hogy a kovetkezo kapcsolatom jo lesz es nem kovetem el a hibakat ujra es, hogy hamarabb rajovok , hogy nincs rendben valami ...ha a kovetkezo paromnak lesznek is hibai, remenyeim szerint ugyanilyen akkor sem lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!