Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek az "Igaziban"?

Figyelt kérdés
Gondoljátok, hogy van "Igazi"? ( nagy Ő) Ha azt gondolom egy fiúról, hogy ő a tökéletes számomra, akkor várjam, amíg kezdeményez, vagy lépjek inkább én?
2013. jan. 22. 20:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én sokáig hittem benne régen, aztán feladtam hogy valaha is megtalálom. Rá 1 hónappal meg rám talált. Vicces.

Amúgy a férfi kezdeményezzen, ne a vad lőjön a vadászra ;)

2013. jan. 22. 20:08
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

megismertem valakit. az első randinkon volt egy megérzésem miközben beszélgettünk és fogtuk egymás kezét. azt éreztem hogy ő az!

másodszorra akkor éreztem azt amikor először együtt voltunk....

harmadszorra pedig akkor amikor megkérte a kezemet.

negyedszerre pedig akkor amikor több mint egy éve kimondtuk az igent = összeházasodtunk.

azóta is ezt érzem:) 2év +7 és fél hónapja vagyunk együtt.

26/N

2013. jan. 22. 20:13
 13/17 anonim ***** válasza:
Igen hiszek benne. Ha ő nem lép, akkor lépj te!
2013. jan. 22. 20:13
 14/17 anonim ***** válasza:

Teljes mértékben igen! Várok rá :o)

18/l

2013. jan. 22. 20:37
 15/17 anonim ***** válasza:

11-esnek azok az idők elmúltak már amikor csak a vadász lődöz!

-Mindkét félnek tenni kell,főként ha már nem fiatalocska a hölgy!!!

2013. jan. 22. 20:41
 16/17 anonim ***** válasza:
öregszünk :)
2013. jan. 22. 21:10
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem hiszek az igaziban. Abban hiszek, hogy az ember amikor igazán szerelmes lesz az élete során (talán max. kétszer) és a mindenkori nagy szerelmét aposztrofálja "igaziként". Szóval mindig attól függ, mennyire vagy szerelmes.
2013. jan. 22. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!