Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esély összejönni, vagy ugyanúgy szenvedni fogok mint régen? Olvassátok el a történetem, pls.
Kicsit hosszú lesz, de kérlek olvassátok el és adjatok tanácsot. :(
Én 19 voltam, ő 22, összejöttünk, pár hónapot jártunk mert nekem el kellett jönnöm otthonról másik városba, egyetem miatt. Nagyon édi volt akkoriban, tudtam, hogy kedvel és tényleg érez irántam valamit, bár szerelemről nem volt szó még, az túl korai lett volna.
Azóta eltelt 2,5 év, én hamarosan 23 leszek, ő 25. Amióta külön vagyunk neki volt 1-2 kapcsolata, hosszabbak, rövidebbek, most is jár egy lánnyal, de (ne nevessetek ki:D) facebookon még azóta is szingli, nem nagyon oszt meg vele tartalmakat meg semmi. Az elmúlt időkben "folyamatosan" (pár havonta) feltűnik, ír néha, keres, megkérdezi hogy vagyok, az utóbbi időben ez egyre gyakrabban előfordul (attól eltekintve, hogy "van valakije"). Karácsonykor fel is hívott, hogy boldog ünnepet kívánjon, hívott szilveszter után is, írt több sms-t is, hosszasan elbeszélgettünk. Azt mondta, hogy szeretne velem kialakítani valamit, de tudom én is, hogy nem képes távkapcsolatban élni ezért ő úgy akarja, hogy mikor itt van az én városomban vagy valami, találkozzunk, legyünk együtt, tartsuk fenn ezt a kapcsolatot és így írta: "mikor hazajössz megbeszéljük". Én elolvadok tőle... Azóta egyszer találkoztunk, múlt héten itt járt. Elhívott este moziba, nevettünk, beszélgettünk, aztán hazamentünk hozza, pezsgőt ittunk, rengeteget beszélgettünk. Kérdeztem a kapcsolatáról, azt mondta az nekik nem megy egyáltalán, a lánynak el is mondta, hogy nem érez iránta túl sokat és nem tudja így folytatni, mire az kiakadt, aztán a fiú "megsajnálta", legalábbis megbánta, hogy fájdalmat okozott neki, még együtt vannak.
Velem hihetetlenül édes volt, mint régen, mindenről elbeszélgettünk, zenét hallgattunk, aztán megtörtént...együtt aludtunk, másnap kocsikáztunk, majd ment haza. Megbeszéltük, hogy jön még márciusban is, találkozzunk, menjünk el focimeccsre és még ilyet is mondott, hogy tartozik nekem egy tengerrel és nem felejtette el (mert régen, mikor együtt voltunk, megbeszéltük, hogy elmegyünk közösen tengerre). Múlt hét óta nem különösebben kommunikálunk, nekem ez fáj... Tudom, hogy nem szereti a távkapcsolatot, hogy több év eltelt azóta, mióta együtt voltunk, de akkor mi okból csinálja mindezt??? Szeretne velem lenni, csak úgysincs ahogy? Vagy miért? Nem értem... Nem is tudom hogyan viselkedjem vele, nem szeretném zaklatni vagy a terhére lenni, de akkor is... :/ Nekem mindig is ő kellett, amióta külön vagyunk csak ő van a szívemben.
Szerintetek???
És hányan bedőlünk a "nem működik már a kapcsolatom a barátnőmmel" dumának... :( Nekem sajnos volt hasonló tapasztalatom. Azóta én túlléptem ezen, a pasi viszont szakított később a barátnőjével, és azóta is ostromol... viszont így nem leszel boldog. Amíg ő nem zárja le a kapcsolatát a másik lánnyal (ha tényleg nem működik, meg kell tudnia tenni - a kapcsolatok alapja nem a sajnálat ugyanis), addig én nem tárnám ki előtte a kapukat. Persze a te döntésed, és hidd el, tudom, hogy nehéz ellenállni neki(k).
Mindenképpen azt tanácsolom, hogy mondd el neki őszintén: te nem szeretnél másodhegedűs lenni.
És a távkapcsolat tud működni, ha mindkét fél akarja. Jelenleg én is abban élek (90 km), de hetente legalább kétszer találkozunk, és ennek érdekében mindketten hozunk áldozatokat.
Esetleg majd írj, ha változás történt! :)
22/L
De aranyos vagy...koszi szepen a tanácsod, meg fogadom mert tényleg nem szeretnek sem boldogtalan, sem pedig masodhegedus lenni.
De ugye most csak ugy ne irjak neki, hogy na részemről a dolog le van zarva, míg nem képes komolyan venni?!? Varjak, hogy keressen ő, igaz? Ő az egyedüli pasi a földön, aki tényleg levesz a labamrol és nem tudok neki ellenállni, mert fontos nekem. :| Ha azt akarom, h ne igy folytatódjon tovabb és ne csak pazaroljam az időmet, akkor tudatnom kell vele, hogy sem találkozás sem semmi egyéb kapcsolat köztünk nem lesz, amig nem képes elso helyre tenni engem, igaz? :S Gondolom az sem jó megoldás, ha talalkozom vele legkozelebb is de semmi testi dolog...
Sok sikert a te kapcsolatodhoz
11-es vagyok újra. Igen, szerintem őszintének kell vele lenned, de próbálj (ne érts félre, magamból indulok ki, amikor ezt írom :P) NE hisztizni. Úgy értem, higgadtan kellene megbeszélni, még ha telefonon is. És igen, a telefon még mindig jobb lenne talán, mint az sms vagy e-mail, facebook.
Én megvárnám, hogy ő keressen. Mindenképp próbálj higgadt lenni, nagyon fontos, hogy ezt lássa/érezze rajtad, máskülönben újra az ujja köré csavar a szavaival. Elmondhatod neki, hogy talán kicsit félreértett téged, te ugyanis többet gondoltál a dologba... és nem szeretnél helyette döntéseket hozni, vagy feltétlenül tanácsot adni, de úgy érzed, ez a helyzet így tarthatatlan, és lépést neki kell tenni.
Egyébként én is azt hittem, hogy az említett, kapcsolatban élő férfi komolyan gondolja velem (utólag kiderült, hogy volt ebben valami, mégis nagyon sokszor átvert), és soha nem volt addig még olyan, akitől elállt volna a lélegzetem, és a mosolygásom sem tudtam visszafogni a jelenlétében. Az az érdekes azonban, hogy a jelenlegi barátom régebb óta ismertem, és sosem adtam rá esélyt, hogy lenyűgözzön... most meg kiderült (és ezt nem azért mondom, mert összehasonlítgatnám őket, hisz a lehetetlen vállalkozás lenne :D), hogy milliószor kedvesebb, előzékenyebb, szerethetőbb, mint az előző pasi, aki semmilyen szinten nem ér a nyomába... És mindezt sosem tudtam volna meg, ha nem adok rá esélyt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!