Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyiben befolyásol titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyiben befolyásol titeket a politikai nézet a párválasztás során?

Figyelt kérdés
Mondjuk tegyük fel,adott egy balközép felé húzó lány és egy szélsőjobbos fiú.Ti ilyen/hasonló helyzetben engednétek,hogy a politika befolyásoljon?

2013. jan. 22. 14:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha mindketten nyitottak vagytok a másik véleményére és nem csak ráakarjátok erőltetni a sajátokét a másikra, akkor még előnyötökre is válhat.
2013. jan. 22. 14:24
 12/20 PureGame ***** válasza:
Engem nem befolyásol, mind addig, amíg nem valami megszállottról van szó. Engem az egyénisége érdekel. Véleménye mindenkinek lehet és intelligens emberek képesek ezeket megfelelően kezelni.
2013. jan. 22. 14:26
 13/20 anonim ***** válasza:

Semennyire.

Jobbos vagyok, Brosod megye csücskében, szal lehet akár milyen balos, max egy hét és garantáltan rájön, h a ballibek rettentő naiv emberek.

14/20 anonim ***** válasza:
*Borsod
 15/20 anonim ***** válasza:
Nagyobb kontraszt lenne, egy rohamrendőr fiú, és provokátor lány esetében. :D
2013. jan. 22. 14:40
 16/20 anonim ***** válasza:
52%
csak jobbikos ne legyen, mert kitalálja, kicsit más színű a szemem, mint az átlag, és deportál az országból.
2013. jan. 22. 14:54
 17/20 anonim ***** válasza:
Engem nem befolyásol egyáltalán, nem érdekel a politika. Csak annyit foglalkozok vele, amennyi ahhoz szükséges, hogy normálisan tudjak dönteni és ne csesszenek ki velem a politikusok az átlagosnál is jobban. Egyedül akkor zavarna, ha rám akarná erőltetni a nézeteit vagy folyton csak erről tudna beszélni. 20/F
2013. jan. 22. 15:16
 18/20 anonim ***** válasza:
A politikai nézet nem befolyásol. A viselkedés és az értékrend annál inkább.
2013. jan. 22. 15:37
 19/20 anonim ***** válasza:

Már Petőfi is megmondta, hogy ami ronda, azt azért ki kellene kergetni a kocsmából.

(Úti levelek Kerényi Frigyeshez, XIII. rész)

2013. jan. 22. 15:42
 20/20 anonim ***** válasza:

Ha elvakultan képvisel valamilyen oldalt,akkor igenis befolyásolja, mert nem csak a "magán" életére ha ki, hanem a mi magánéletünkbe is beférkőzne..

21/L

2013. jan. 22. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!