Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiben befolyásol titeket a politikai nézet a párválasztás során?
Figyelt kérdés
Mondjuk tegyük fel,adott egy balközép felé húzó lány és egy szélsőjobbos fiú.Ti ilyen/hasonló helyzetben engednétek,hogy a politika befolyásoljon?2013. jan. 22. 14:12
11/20 anonim válasza:
Ha mindketten nyitottak vagytok a másik véleményére és nem csak ráakarjátok erőltetni a sajátokét a másikra, akkor még előnyötökre is válhat.
12/20 PureGame válasza:
Engem nem befolyásol, mind addig, amíg nem valami megszállottról van szó. Engem az egyénisége érdekel. Véleménye mindenkinek lehet és intelligens emberek képesek ezeket megfelelően kezelni.
13/20 anonim válasza:
Semennyire.
Jobbos vagyok, Brosod megye csücskében, szal lehet akár milyen balos, max egy hét és garantáltan rájön, h a ballibek rettentő naiv emberek.
15/20 anonim válasza:
Nagyobb kontraszt lenne, egy rohamrendőr fiú, és provokátor lány esetében. :D
16/20 anonim válasza:
csak jobbikos ne legyen, mert kitalálja, kicsit más színű a szemem, mint az átlag, és deportál az országból.
17/20 anonim válasza:
Engem nem befolyásol egyáltalán, nem érdekel a politika. Csak annyit foglalkozok vele, amennyi ahhoz szükséges, hogy normálisan tudjak dönteni és ne csesszenek ki velem a politikusok az átlagosnál is jobban. Egyedül akkor zavarna, ha rám akarná erőltetni a nézeteit vagy folyton csak erről tudna beszélni. 20/F
18/20 anonim válasza:
A politikai nézet nem befolyásol. A viselkedés és az értékrend annál inkább.
19/20 anonim válasza:
Már Petőfi is megmondta, hogy ami ronda, azt azért ki kellene kergetni a kocsmából.
(Úti levelek Kerényi Frigyeshez, XIII. rész)
20/20 anonim válasza:
Ha elvakultan képvisel valamilyen oldalt,akkor igenis befolyásolja, mert nem csak a "magán" életére ha ki, hanem a mi magánéletünkbe is beférkőzne..
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!