Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alapvető bizalmatlanságon hogy lehet változtatni?
Egyszerűen nem bízom senkiben. Se férfiban sem nőben. Én nő vagyok, mielőtt valaki megkérdezi. De még egy férfiban sem tudtam megbízni. Pl. semmit sem tudok elmondani magamról, mert attól tartok, hogy továbbadja, és nem akarom bárkitől visszahallani, amit elmondok neki, így aztán inkább nem mondok semmit. Vagy pl. van egy elég értékes gyűjteményem, és ha annak egyik darabját bárki a kezébe a veszi, már a frász kerülget, hogy le ne ejtse, és ott állok mellette, hogy ha mégis, akkor el tudjam kapni. Két ember van az egész világon, akikben megbízom, a szüleim, rajtuk kívül nem bízom senkiben.
Lehet, hogy rossz helyre írtam a kérdést, de azért tettem ide, mert ennek következtében párkapcsolatom sem volt még semmilyen, mert nem bízom a férfiakban. Nekem mindent elmondanak, és még soha semmit sem adtam tovább, abból amit elmondtak, de én képtelem vagyok bárkinek is megnyílni. Szinte semmit sem tud rólam senki, mert nem merem elmondani.
Ötletek a változtatásra? Ha esetleg volt már valaki ilyen helyzetben, hogy tudott változtatni?
Én komolyan kíváncsi voltam, mi is motivál, hogy változtass, mert ez alapján elindulva tudtam volna tanácsot adni. De ha nem vagy kíváncsi rá, és csak lefitymálod a kérdésem, akkor nem erőltetek semmit.
Ahogy mondtad, további szép napot.
2-es/15-ös. Nem így működik az emberi lélek, hogy a tüneteket kezeled, ráadásul drasztikus módszerekkel, erőszakkal. Mintha egy görbén nőtt fát próbálnál a koronájánál fogva egyenesíteni. Több kárt okozol, mint hasznot. Viszont abban egyetértek, hogy a probléma realizálása, és első segítségékérés, már az út eleje.
11-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!