Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a francért teszi ezt velem? Tönkre akar tenni?
Figyelt kérdés
Miért hagyagol mostanában ennyire? Tegnap eljátszotta,hogy eljött délután 3kor,már 6kor menni akart haza,mert mindig kitalál valamit ami miatt menjen.
ma 5kor állított ide előtte telefonáltunk,mondta,hogy visszahív,csak dolga van de nem hívott vissza ugyanis "elfelejtett". Basszus mi van már? Mellesleg már a menyasszonya vagyok (nem élünk együtt)
2013. jan. 21. 17:13
11/18 anonim válasza:
Nem lehet, hogy beparazott a hazassag miatt es ilyen-olyan lelkivalsagba kerult? Tudod a fickok neha megorulnek. En ugyanebben a helyzetben vagyok, es rohadtul zavar, szoval megertelek.
12/18 A kérdező kommentje:
nem gondolnám.egyszerűen csak megunt vagy nem szeret már.vagy fogalmam sincs mi lehet a baj...
2013. jan. 21. 17:38
13/18 anonim válasza:
Feltetelezgetesek helyett inkabb beszeld meg vele.
14/18 A kérdező kommentje:
ja és hozzáteszem,hogy hétvégén megy Norvégiába dolgozni,még ennyit sem lesz itthon.De nem hogy kihasználná...érzelmileg totál kezd tönkre tenni.Egyszerűen csak sírok és sírok és ez már kezd minden napossá válni...
2013. jan. 21. 17:41
15/18 A kérdező kommentje:
vele nem lehet megbeszélni.múltkor próbáltuk.ő elmondta mi zavarja én elmondtam,hogy engem mi zavar, én próbálok változtatni ő pedig semmit nem tesz érte.Egyszerűen már nem is nagyon érzem,hogy szeret
2013. jan. 21. 17:42
16/18 anonim válasza:
"ő pedig semmit nem tesz érte.Egyszerűen már nem is nagyon érzem,hogy szeret" Jogos.
17/18 anonim válasza:
A férfinak is kell levegő. Egy kicsit lazítsd. Ha mégjobban hajtod mikor egy kis önállóságra vágyik akkor csak mégjobban elrontod.
Sőt, javítom. Mindenkinek kell egy kis levegő. Ilyenkor fejlődhet két ember kapcsolata.
18/18 anonim válasza:
Felejtsd el. Az ilyen férfinak sosem leszel jó párja. Tudom, mert én is ilyen vagyok és volt "ragacs" barátnőm elég sokáig (mert roppant türelmes vagyok), de végül szinte menekültem tőle. Van, akinek megvan a saját világa és te ott csak vendég vagy, sosem fogja neked adni magát teljesen és a ragaszkodással csak rontasz a helyzeten. Keress olyat, akinek ragaszkodó nő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!