Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találjam meg?
Figyelt kérdés
Egy régi barátnőmet szeretném megkeresni. Már 5 éve nem láttam. A mai napig nem tudtam őt elfelejteni. Az 5 év alatt volt több kapcsolatom is, de egyikőjüket sem tudtam annyira szeretni mint őt. Rájöttem, hogy nekem ő az igazi, és meg kell találnom, és elmondani neki mit érzek. Lehet, hogy nem fog összejönni, de nem akarok azzal a tudattal élni, hogy meg sem próbáltam. A probléma az, hogy elköltözött a régi lakhelyéről, a régi közös ismerősök semmit nem tudnak róla, facebookon nincs fenn, egyszerűen nem tudom hol kéne őt keresnem. Béreljek fel magánynyomozót? Vagy mit csináljak?2013. jan. 21. 01:50
1/11 anonim válasza:
Telefonkönyv?
Ha más nem akkor a magánnyomozó.
2/11 anonim válasza:
régi telefonszám? próbáltad? valaki biztos tud róla vmit pl anyja? szeretnék segíteni de nincsenek jó ötleteim. esetleg leírhatnál mindent amit tudsz róla? név? hol lakott? hány éves? kép? és elkezdünk nyomozni közösen :D
3/11 A kérdező kommentje:
Sose volt vezetékes telefonjuk, szóval az kiesik :). Próbáltam természetesen a régi számát hívni, de már nem él a szám :(. A szülőkön sajnos nem tudom őt keresni, ezt nem részletezném.. Szerintetek egy magánynyomozó mennyiért vállalna egy ilyen munkát? Annyi pénzt azért nem keresek sajnos, hogy több száz ezret kifizessek :S.
2013. jan. 21. 01:58
4/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
Régi munkahelyén nem próbáltad még?
6/11 A kérdező kommentje:
Közösségi oldalakat próbáltam, de nincs fenn sehol, és tuti nem is lesz, már akkoriban mondta, hogy gyűlöli az ilyen sz@rokat. Lakcímnyilvántartó nem rossz ötlet, csak szerinted ha bemegyek oda, és azt mondom xy-t keresem csak úgy kiadják majd a címét?:)
2013. jan. 21. 02:02
7/11 A kérdező kommentje:
Munkahelyen nehezen, akkor még egyetemre járt, és nem dolgozott a suli mellett.
2013. jan. 21. 02:15
8/11 anonim válasza:
Próbáld meg a mobil tudakozókat!(telekom,tcom,telenor,vodafone)..vannak előfizetők,akik engedélyezik, hogy kidobja a rendszer a nevüket és a számukat!
hajrá!
10/11 A kérdező kommentje:
Tudakozót is próbáltam már, de semmi :(. A mail címe nincs meg, testvére nincs, mintha egy szellemet keresnék. Hihetetlen hogy lehet így eltűnni :(. Skypeon is próbálkoztam, de ott meg annyi találatot kidob, ennyi embert nem igazán akarok jelölni :D.
2013. jan. 21. 03:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!