Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez, ha nem túl fényes a kapcsolatunk?
Nos arról van szó, hogy benne vagyok már lassan egyéve olyan kapcsolatban, aminek a nagy része veszekedéssel telt el, tehát rossz volt, viszont még is megfogott a srác. Van mikor nagyon jól érzem magam, mikor nem vágyom semmi másra, csak hogy ölelkezve nézzünk egy filmet, de most szintén eljutottam arra a ponta, hogy betelt a pohár. Nos ezzel a sráccal annyi baj van, hogy hihetetlenül bunkó, nem veszi észre, ha megbánt és érzelmileg nulla. Kezdem azt érezni, hogy itt a vége, de ha belegondolok, hogy elhagyom, akkor az jön, hogy 'mi van ha megbánom'.. Nagyon hiányozna az életemből ..:(
16L.
Bunkó. Ezért jön be neked.
Ezért nem volt nekem 20 éves körön körül csajom, mert minden csaj a bunkókra tapadt.
Úgy látszik ez nem változik.
34F
A lényeg, hogy Te a BUNKÓKAT szereted.
A következő pasid is bunkó lesz, mert csak azoknak engedsz.
Tán sajnáljunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!