Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet a gond? Megváltoztunk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a gond? Megváltoztunk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Több,mint 2,5 éve vagyunk együtt a párommal.5 hónapja élünk együtt.Abból az 5 hónapból,3-at albérletben éltünk,az utóbbi 2 hónapban pedig a párom családjánál.

A páromnak már meghalt az apukája,szóval csak egy húga van,meg az anyja.

A probléma több szálon fut.Napi 15 órát dolgozik átlagosan,délutántól hajnalig.És kéthetente van 1 db szabadnapja.Erre nem lehet építkezni semmit,volt már szó munkahelyváltásról,de ez egy rizikós dolog,mivel az apukájától megörökölt egy 10 éves futamidőre szóló törlesztőhitelt,amiből még 6 év hátravan.Ezért is költözünk anyósomékhoz,hogy ne kelljen külön albérletre költeni.

Viszont a probléma szerintem ebből származik.Amíg nem laktunk együtt és kéthetente találkoztunk 1,5 napot,akkor teljesen jó volt a kapcsolatunk.Megbecsülte a velem töltött időt,eljárkáltunk mindenfelé a közelben,a szex is remek volt.Figyelt rám is az ágyban,hogy nekem is jó legyen és elélvezzek én is.

Mióta összeköltöztünk ez fokozatosan épül le.Napi szinten kb 30 percet vagyunk együtt,de abban a 30percben készülődik a munkahelyére is,kávézik,reggelizik.Kívülről úgy látszik,hogy őt nem is érdekli,hogy kb semennyi időt nem vagyunk együtt.Szexuális életünk szerintem pocsék lett.Kb 5 perc alatt elintézi magát,majd kidől,mint aki jól végezte dolgát.Az sem érdekli,hogy nekem jó-e,vagy elmentem-e.Közbe ugye én vagyok itthon többnyire a családjával.Ők folyton marakodnak (a tesója meg az anyuja) egész nap az ordibálásukat hallgatom.A húga egy hisztis p*csa,mindenen kiakadok és folyton becsapja maga mögött az ajtót és egész nap duzzogva ül a szobájában.(23!!!éves)

Rengetegszer próbáltam a párommal erről beszélni.Én megértem,hogy fáradt,meg dolgozik.De attól függetlenül én is itt vagyok és törődésre vágyom.Rettenetesen rosszul érzem már magam.Naponta sírok,de előtte nem akarok,mert nem akarom még ezzel is "terhelni".

Valakinek vmi ötlete mitévő legyek?

22L,a párom 26F

2013. jan. 20. 20:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Te dolgozol?
2013. jan. 20. 20:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát itt nincs más, le kell ülni és meg kell vele beszélni a dolgokat..hogy neked igy nem jó.. mást nem tudsz csinálni.
2013. jan. 20. 20:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Keress magadnak valami elfoglaltságot, suli, hobbi, munka. Ha otthon ülnék egész nap én is begolyóznék.
2013. jan. 20. 21:01
 4/7 A kérdező kommentje:

Hétvégén suliba járok,hétközben dolgozok.Nem vagyok itthon egész nap.De csak 6 órát dolgozok és a hétvégi sulim is helyben van,pár óra az egész.Szabad kialakítású órarend(felnőttképzés)és a hobbim az állatok.Van bőven a háznál,úgyhogy elvagyok.Nekem a magánnyal van bajom.Hogy minden este egyedül fekszem le,pedig kapcsolatban élek.

És ha már próbáltam vele erről beszélni,de nem változott semmi?

Adjak ultimátumot?

2013. jan. 20. 21:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért csak ő örökölte a hitelt? Nem tudom mi az,de nem lett volna egyszerűbb lemondani az örökségről és akkor adósság se maradt volna.
2013. jan. 20. 21:12
 6/7 A kérdező kommentje:

Ha lemondd róla,akkor elviszik a házukat.Pontosan nem ismerem a feltételeket,vagy h h zajlott ez az egész.A hitelt meg azért vette a nyakába,mert az anyja a ház rezsijével sem bír,a hitel teljesen tönkre tenné.A húga pedig nem dolgozik...Erről no comment...A házat el kéne adni,de az anyja hallani sem akar róla,mert a "két kezükkel" építették.Az meg nem érdekli,h ő is belerokkan,meg a fia is.

Számomra kilátástalan a helyzet...

2013. jan. 20. 21:22
 7/7 anonim ***** válasza:
77%
Akkor el kell döntened h mit akarsz. Megvárod a 6 évet, és reménykedsz, hogy kibírd, vagy keresel mást. Rajtad áll, de sztem 22 évesen kár egy ilyen kapcsolatot erőltetni, találsz jobbat.
2013. jan. 20. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!