Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg, hogy nem akarok barátkozni?
Szóval ő csak barát akar lenni, de minden bajával téged zaklat, de többet már nem akar, se párkapcsolatot sem szex.
Ez kihasználás és kisajátítás! Fú mi lesz majd akkor ha majd találsz mást és megtudja, asszem óvnod kell majd az új barátnődet tőle.
Én jelen pillanatban a saját érdekeimet nézném a te helyedben. Fontosabb előbb a te felépülésed. Ezt neki is tisztában kell tartania, ha igazán szeret!! Milyen dolog ez már? Szakít veled aztán meg neked mondja el a bajait... Te vagy a normális, nem akarsz további kapcsolatot. Szerintem beszéld meg vele. Miden, vagy semmi.
Joga sincs megharagudni, mert TE teszel NEKI szívességet azzal, hogy meghallgatod egyáltalán, és nem küldöd el..
Fel a fejjel, haver, hidd el, túllépsz rajta majd! ;)
És te nem vagy elég nagyfiú ahhoz,hogy kijelentsd neki is,
hogy barátkozni nem szeretnél?
Csak addig tart ez nála is,míg nem talál valaki mást.
Ha meg nem érti meg,nem reagálni az üzenetekre,hívásokra....
Nyilván kijelentettem neki, hogy vagy kapcsolat vagy semmi.Nem reagáltam a hivásaira és a leveleire, erre azt irta hogy akkor elköszön mert igy neki már senkije sincs, most jött rá hogy szeret és öngyilkos lesz
mondjuk ez szerintem csak hiszti.. mert mikor erre válaszoltam akkor megint azt mondta hogy barátilag gondolta
"szeret és öngyilkos lesz"
Meghalna a barátságodért?
Mert az írtad,kapcsolatot nem akar már tőled,és ezt ki is jelentette!
Hát.....szerintem is 15-17 kb.
elsőnek:hát ez még nem történt meg.NEm válaszolok semmire.Most láttam hogy ma teleirta a fb. falamat mindenféle bűntudat keltő idézettel az önzésről meg a hűtlen barátságról.A haverom aki mindig utálta a barátnőmet pedig sose találkozott vele,ő meg lájkolja az összes ilyen szart.Ez milyen gáz már..le tiltom mindkettőt
komolyan.. miért botlok ilyen emberekbe el kell gondolkoznom.amúgy 19éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!