Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megoldható vagy már nem fér bele?
Figyelt kérdés
A barátommal egy éve vagyunk együtt van egy lány aki régen mindig bekavart a kapcsolatunkba de a barátom nem kavart vele, megkérdeztem egy hete a barátomat hogy beszél-e még vele és azt válaszolta hogy nem már nagyon rég beszéltek hónapok óta... Ma viszont facebook-on a levelezéseiben megtaláltam (úgy hogy ő is ott ült mellettem és tudta sőtt megkérdeztem megnézhetem-e kivel beszélget) hogy 3-4 hete még beszélgettek amiatt eléggé kiakadtam. Vajon ez a kis hazugság még belefér hogy ne legyen vége? Ti mit gondoltok erről a helyzetről?2013. jan. 20. 15:19
1/6 kendrazoltan válasza:
Sose felejtsd el, hogy néha az embert elhagyja az időérzéke...nekem is gyakran van olyan, hogy azt hiszem, hogy valami 2-3 hónapja történt, a valóságban pedig éppen csak egy hónapja...ezzel nem hazudni akart, csak rosszul ítélte meg az azóta eltelt időt...persze lehet, hogy nem így van, de én ezen a véleményen vagyok...
2/6 anonim válasza:
Az hogy a csacsi szerepében vagy az adott hapsinál.
3/6 anonim válasza:
Attol fugg mirol beszelgettel.. flortolos volt?
emiatt ne vesszetek ossze. kerd meg h torolje le.
4/6 A kérdező kommentje:
Levágtam nála egy hisztit hogy hogy bír nekem hazudni szerinte ez nem volt hazugság mert nem jelentőségteljes számára hogy beszélt vele.... És közölte hogy nem akar elveszíteni és szeret
2013. jan. 20. 15:23
6/6 A kérdező kommentje:
Mikor megnéztem már nem voltak ismerősök utána .... de én úgy gondolom hogy ettől függetlenül még lehet továbbra is beszélgetni
2013. jan. 20. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!