Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A teltebb lányok miért nem jönnek be a fiúk háromnegyedének?
Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 14:10
11/20 anonim válasza:
"fiúk háromnegyedének"
Szóval Te ismered azt a kb 3 és fél milliárd férfit a világon és a háromnegyedének nem tetszik, értem! A kérdésre is válaszolva: mindenkinek más az ízlése. Ha nem szereted az epret, nem eszel epret, ennyire egyszerű.
12/20 anonim válasza:
teltebb lány vagyok, de soha nem volt gondom a pasizással..
13/20 anonim válasza:
Nem a telt/vékonyságon múlik, hogy ki kell a pasiknak.
14/20 Nueleth válasza:
Sünii, azok közül a lányok közül, akiket linkeltél, a harmadik is telt?
Ilyen alkatom van nekem is, de én naivan azt hittem, hogy átlag testalkatú vagyok...:D
15/20 anonim válasza:
14:21-es szerintem a 3. és a 4. egyáltalán nem telt alkatú!
16/20 anonim válasza:
h mondjam szépen telt :D van rajta husi nem zsíros nem sovány az a szép telt szerintem az jó
17/20 anonim válasza:
jól esik a szemnek nemtudom megfogalmazni:D
18/20 Pretty_Fighter válasza:
Előbb láttam legalább 2 kérdést,ahol ilyen vastag lányokat linkelt a kérdező és ott csorgott a nyála a fél gyk-nak... Úgyhogy nem értem a problémád.
De ha ennyire zavar akkor fogyjál le.
19/20 anonim válasza:
Amiért az alacsony fiúk nem jönnek be egy lánynak sem.
20/20 anonim válasza:
Rossz a kérdés. Minden embernek más etalon van a fejében. Nekem sincs bajom a teltebb lányokkal, nekem pl a vékonyak nem tetszenek.. Pedig állítólag nem vagyok egy csúnya ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!