Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha pl. egy normális lánnyal ismerkedtek, utána miért jobb egy kapcsolatra a butább, igénytelenebb, közönséges viselkedésű lány, mint az előző?
No igen, kezdünk oda kilukadni, ahova gondoltam, hogy eljutunk. :)
Szóval állati ösztönök. És szerinted nekünk, nőknek mit ér az a pasi, akinek az állati ösztöneik fontosabbak, mint az érzelmek, közös életszemlélet?
Előbb-utóbb az a formás kis segg is megszottyosodik, a csini arc ráncos lesz, feljönnek a hurkák, és akkor végtelenül unalmas lesz a világ, mert a buta nő szépsége elmúlt, és nem maradt más belőle, mint egy adag bamba és tudatlan tekintet. És a pasi elkezd sírni, hogy elszarta az egész életét, és elkezd értelmes nő után kutatni. De nem fog találni, mert addigra már ő is öreg lesz, és ráncos, esetleg elvált, többszörös hétvégi apuka. Ugyan, kinek kell egy ilyen?
Mindegy, nem akarok filozofálni, csak a kérdésre próbáltam meg válaszolni odafönn.
A végszó az, hogy aki képes egy okos nőt egy ilyenre lecserélni, az meg is érdemli a sorsát
Nincs köze állati ösztönökhöz. Mindöszesen a tudálékos cajok elég undorítóak. Meg ez a komolyat játszó típus is, ráadásul unalmas is. Mintha az ember az anyjával jönne össze.
Én sem szeretem az anyatípusúakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!