Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenél nős férfival?

Figyelt kérdés
Ha amúgy minden tekintetben megfelelne neked, akadályozó tényező lenne a gyűrű az ujján? Ismertek olyan férfit aki elhagyta a szeretőjéért a feleségét?
2013. jan. 19. 20:41
 81/111 anonim ***** válasza:
28%

"hát ez nagyon mély gondolatmenetű hozzászólás volt."

Ez szintén :D

2013. jan. 21. 17:17
 82/111 anonim ***** válasza:
73%
79-es, ezért mondtam, hogy minden helyzet más. A válást sok dolog nehezítheti, nekem is van a környezetemben olyan ember, aki nem akarja otthagyni a mániás depressziós feleségét, de hat éve nem feküdtek le egymással. Van egy közös gyermek, akit a mama nem tud egyedül nevelni, de ha elválnak és elveszik a gyereket tőle, abba belehal. A férjnek szeretője van már három éve, mert másként nem tudná vállalni a házasság fenntartását. Nem tudom, mi lenne a megoldás. Nyilván a válás, de a férjnek nincs hozzá szíve. A szeretőnek sem lehet így könnyű.
2013. jan. 21. 18:54
 83/111 anonim ***** válasza:
26%
:)
2013. jan. 21. 18:54
 84/111 anonim ***** válasza:
16%
A megoldás a gerinc, pszichiátria, esetleg intézet lenne (nem diliház, hanem olyan, ahol gondját viselik a nőnek).
2013. jan. 21. 22:19
 85/111 anonim ***** válasza:
85%

A mániás depresszióst nem kell bezárni. Kezelni kell, szedetni vele a gyógyszerét, odafigyelni rá és akkor élhet ő is lényegében normálisan. De vannak időszakok, amiket csak egy szent tudna elviselni.

Nem ilyen egyszerű ez.

2013. jan. 21. 23:06
 86/111 anonim ***** válasza:
29%

Akkor sem a szerető a megoldás. Egyszer meghallja az asszony a szomszédtól, aztán jöhet arra haza a férj a szeretőtől, hogy a feleség felkötötte magát.

Nyilván, amiről nem tud, az nem fáj. De ha kiderül, az marhára nem lesz jó.

2013. jan. 22. 10:25
 87/111 anonim ***** válasza:
31%

Előre elmondom,hogy akinek nem inge,nem veszi majd magára!

Jaj de utálom az ilyen utolsó,aljas söpredék nőket,akik csak másokéval tudnak boldogok lenni,mert nyilván egy rendes,normális pasi messziről elkerüli az ilyen életképtelen,gerinctelen beképzelt(de hogy mire?) hülye,tanyasi,ordas k.rvák miatt kezdem megutálni a nőket,pedig tudom hogy vannak rendes,kedves és igazán lelkiismeretes nők is,akik ARANYAT érnek,de ahogy itt olvasgattam néhány hozzászólást,komolyan mondom,hogy hányingerem lett a nőktől!

Szégyen hogy ezek miatt,akik a semminél is kevesebbet érnek,azt hiszik hogy rengeteg nő ilyen,holott ezekből szerencsére elég kevés van,csak itt névtelenül mernek büszkélkedni magukkal,társaságban,rokonok,barátok előtt már nem mernék ilyen bátran hangoztatni,hogy simán rámásznának egy pasira,még ha felesége is van,mert gondolom mindenki lenézni őket........hát igen,itt a gyakorin lehet emberkedni :)

2013. jan. 22. 10:54
 88/111 anonim ***** válasza:
64%
:D hehe. Előző: nemcsak a gyakorin emberkedek. A családomtól kezdve a baráti társaságomon keresztül, még a nagyszüleim is tudják a történetünket, ismerik a páromat és nagyon kedvelik ;) Kezdj el élni, azt kívánom.
2013. jan. 22. 12:01
 89/111 anonim ***** válasza:
72%
és nem a "máséval" tudtam csak boldog lenni, tudniillik attól hogy otthon lakott mint egy hotelben attól nem volt az övé. Már rég nem. Az asszony háromhavonta odatartotta neki oszt jóvan..Mégis mit várt? :D röhej
2013. jan. 22. 12:04
 90/111 anonim ***** válasza:
81%
Attól házasság valami hogy egyszer hajdanán kiböktem a számból egy igent?? Meg vettünk egymásnak egy fémdarabot az ujjunkra?? NEM. A házasság intézménye jelenti a szövetséget, a társat ÉS az intimitást két ember között, plusz a közös felelősséget pl a gyerekért. Ha ez már hosszú ideje megromlott, számolnunk kell azzal hogy a szövetség nem működik és megoldást kell találni. Na de esetünkben az asszony évek óta nem vette a férjet férfiszámba, mégis hogy lehet így a másikat hibáztatni? Akkor maradjanak barátok oszt jónapot. De nem, ő inkább megtartotta maga mellett csicskának meg pénzkeresőnek. Akkor mit várunk? Hogy a férfi majd ezt örökkönörökké tűri? Nem lenne férfi ha így tenne.
2013. jan. 22. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!