Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenél nős férfival?

Figyelt kérdés
Ha amúgy minden tekintetben megfelelne neked, akadályozó tényező lenne a gyűrű az ujján? Ismertek olyan férfit aki elhagyta a szeretőjéért a feleségét?
2013. jan. 19. 20:41
 71/111 anonim ***** válasza:
68%
ja és még annyit a sunázásról hogy igen: új, fiatal, formás és mint elmondta: a legszebb amit életében látott :)) más is mondta már;)
2013. jan. 21. 15:42
 72/111 anonim ***** válasza:
83%

Nem mindenki találja meg elsőre az igazit, de ez nem jelenti azt, hogy a következőt is csalni fogja.

Ismerek szeretőt, aki miatt elhagyták a családot és már nagyon régóta ő a feleség, több, mint 20 éve, sosem csalták meg egymást.

2013. jan. 21. 15:44
 73/111 anonim ***** válasza:
87%

"miért pártolod ennyire a szeretőket?"

Nem pártolom a szeretőket. De vannak problémák, amelyeken a párterápia sem segít. Vannak kapcsolatok, amelyek olyan szinten pusztítóak, hogy minél hamarabb kiugranak belőle, annál jobb a feleknek. És most nem csak za agresszióra gondolok. Eltérő értékrenddel az első éveken még át lehet evickélni, de idővel egyre több és zajosabb lesz a konfliktus, amitől szenved a családban mindenki, főleg a gyerekek. Való igaz, nem mindenki találja meg elsőre a párját és nem mindenki alkalmas a párkapcsolatra. az egész párterápiának az a lényege, hogy HA a kapcsolat menthető, akkor próbáljuk megmenteni, de ha nem, akkor egy irányított lezárást is jelenthetnek a megbeszélések.

Egy szeretőből lehet feleség később, lehet új család.

Nem lehet általánosítani, mert minden eset más.

A magam részéről sosem kezdenék nős férfival, mert kell a fenének a bujkálás, a hazudozás. Ha már külön élnek, az más. Vagy vállaljuk ország-világ előtt, vagy keressen mást. És érzelmileg labilis, kapcsolatot még le nem zárt mellett sem keresném a helyem, mert elég, ha a munkahelyemen vagyok siratófal, a magánéletben erre nincs szükségem.

2013. jan. 21. 16:18
 74/111 anonim ***** válasza:
39%

" a legszebb amit életében látott :)) más is mondta már;)"

XDDDDDDDDDD És még el is hiszi!

Kiscsillag, ilyet akkor mondanak az embernek, ha

1. Meg akarják húzni, mert másra úgysem jó

2. Tudják, hogy annyira buta, hogy még el is hiszi :D

Az még külön bónusz, hogy büszke is vagy rá.

Értelmes ember nem a suncidat dicsérgeti, ugyanis jó esetben egyéb dicsérni való is van egy nőn. A baj az, hogy rajtad nincs.

2013. jan. 21. 16:34
 75/111 anonim ***** válasza:
39%

"Nem mindenki találja meg elsőre az igazit, de ez nem jelenti azt, hogy a következőt is csalni fogja. "

Nem mindenki találja meg az igazit elsőre, ez tény. Ma már szinte minden embernek több kapcsolata van házasság előtt, 2-3 házasság sem ritka. Nincs is ezzel baj.

Viszont gerinces, egyenes, normális ember nem csalással, félrekeféléssel ismerkedik meg az új feleséggel, és nem úgy, hogy a még meglévőt átvágja.

Az ilyen emberek 95%-ban gyávák, csak a kaland miatt keresnek szeretőt, de közben kényelmes, hogy a feleség várja őket otthon. Az esetek döntő többségében ha el is hagyják a feleséget a szerető miatt, őt is ugyanúgy meg fogják csalni. Azért, mert ennyire gerinctelenek, ennyi az egész. Ritka az, ahol nem.

2013. jan. 21. 16:37
 76/111 anonim ***** válasza:
30%

Annyira nem ritka. Csak tudod gerinc ide,vagy oda, sokszor nem derül ki, hogy házasság alatt csaltak és utána lett válás, vagy épp fordítva.

Vagy a másik, hogy tényleg anyagiak miatt nem válnak.

Nem olyan ritka dolog ez.

Ez csak egy példa volt, amit én felhoztam, de elég sok ilyen van.

Attól függ ki a szerető és hogy szerelmes-e belé a férj, vagy csak szexpartnert keres.

2013. jan. 21. 16:39
 77/111 anonim ***** válasza:
85%

76-os, ez nem gerinc kérdése. Sok családot tart össze hazugságháló. A feleség társfüggő, retteg a magánytól, attól, hogy nem győzi majd egyedül a gyerekekkel, és az istennek nem lépne tovább. A férj szenved az elutasítástól, többet szeretne, ezért titokban csalja az asszonyt. A gyerekek nem akarnak változtatni a helyzeten, mert mindkét szülőt szeretik és együtt akarják őket látni, de érzik, hogy apa-anya nem boldog.

Ez így funkcionál valahogy. A férj sajnálja az asszonyt, a gyerekeket, ezért nem hagyja el őket. De próbál segíteni is magán valahogy. Itt jön be a szerető a képbe.

Szerintem sem jó ez, mert konzervál egy boldogtalan állapotot, de a felek mégis úgy érzik, hogy jobb így maradni, mint egyedül nekivágni az életnek.

2013. jan. 21. 16:50
 78/111 anonim ***** válasza:
76%

"ma 16:36"

Látom büszke nő vagy :)

A szerelem,mikor még megvolt köztük,gondolom az asszonyt is hasonló szavakkal ajnározta a manusz :)))))

Eljön az idő,mikor elmúlik a rózsaszín köd,ti is vitázni,esetleg veszekedni fogtok,majd már ki nem állhatjátok egymást.....aztán megcsal egy nővel,és neked fogják azt mondani,hogy "ez az élet rendje,ne hibáztasd a szeretőjét!csak megkímélt egy rossz kapcsolattól!"

2013. jan. 21. 17:00
 79/111 anonim ***** válasza:
76%

"Nem pártolom a szeretőket. De vannak problémák, amelyeken a párterápia sem segít. Vannak kapcsolatok, amelyek olyan szinten pusztítóak, hogy minél hamarabb kiugranak belőle, annál jobb a feleknek."

Ezzel egyet is értek,és így ezzel a szöveggel már szimpatikusabb vagy!

Engem a téma,keresztanyám miatt érint mélyen,aki otthagyta a családját(nekem olyan volt mintha anyám lenne),egy szintén házas férfiért,akinek van egy fia,ker anyumnak 2 lány,a csávó ajnározta,azt hangoztatta nekünk,hogy szerelmes belé,és tilthatja akárki,haláláig szeretni fogja,azóta összeköltöztek,ker anyum elhagyta a családját,a lányait a nagymamám neveli,a csávó LEKÖPI,megveri......már nem kell keresztapumnak,hiába próbálta magát visszakönyörögni.

Én azokat a gerinctelen dögöket ítélem el,akik megbolygatnak egy házasságot csak mer facéhesek,fejlövés nekik!

2013. jan. 21. 17:05
 80/111 anonim ***** válasza:
39%
:D hát ez nagyon mély gondolatmenetű hozzászólás volt. 'Mi lesz ha' meg 'Mi lehet' . Az lesz ami lesz. Az élet nem habostorta. Én is bármikor meggondolhatom magam, kiszerethetek, megcsalhatom. Jelenleg pedig én is ugyanúgy 'megfektetem' őt, nemcsak ő engem. Úgyhogy a 'ki használja ki testét' azon is lehetne vitatkozni. És igen, büszke nő vagyok :) Kifejezetten szeretek nő lenni. A férfiak pedig szeretik a jókedvű, kiegyensúlyozott nőket ;)
2013. jan. 21. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!