Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenél nős férfival?

Figyelt kérdés
Ha amúgy minden tekintetben megfelelne neked, akadályozó tényező lenne a gyűrű az ujján? Ismertek olyan férfit aki elhagyta a szeretőjéért a feleségét?
2013. jan. 19. 20:41
 61/111 anonim ***** válasza:
67%

"De azért az meglep, hogy ennyi funkcionális analfabéta kering errefelé."

Egy pszichológusok nem ilyen stílussal szoktam megnyilvánulni,én pedig dolgoztam kórházban 12 évet,és nem magán vélemény,hogy tanácsot osztogatni osztogatnak előszeretettel,de némelyikre szintén rászorulna egy jó kezelésre......

2013. jan. 21. 14:46
 62/111 anonim ***** válasza:
31%

*Egy pszichológusok

A

2013. jan. 21. 14:46
 63/111 anonim ***** válasza:
20%

ma 14:01

A pszichómókusoktól,meg a tanácsaiktól a Jó Isten védjen meg!

2013. jan. 21. 14:50
 64/111 anonim ***** válasza:
83%

Meg az idióta páciensektől is megvédhetne....

A gyk-n magánemberként vagyok jelen, a stílusomon felesleges lovagolni.

De az megér egy külön tanulmányt, hányféle problémát, frusztrációt és komplexust vonultattak fel itt spontán a sértett válaszolók...

2013. jan. 21. 15:11
 65/111 anonim ***** válasza:
61%

igen,erről tényleg lehetne vitatkozni

apropó!

miért pártolod ennyire a szeretőket?

2013. jan. 21. 15:14
 66/111 anonim ***** válasza:
77%
Kezdtem. Elvált és azóta is együtt vagyunk :) Csak hozzáteszem hogy már éveken keresztül csalta egyébként is még mielőtt engem megismert. Nem tartom magam férj lopónak egyáltalán. Mikor találkoztunk már az egészségére is ráment az otthoni stressz, nem volt boldog. Most viszont igen. 26/N
2013. jan. 21. 15:23
 67/111 anonim ***** válasza:
36%
Hát még milyen boldog lesz, mikor téged is elhagy az új szeretőért :D
2013. jan. 21. 15:30
 68/111 anonim ***** válasza:
72%

"Most viszont igen."

Persze,ez nyilvánvaló édesem!

Az új suna ideig-óráig mindig izgalmas :)))

2013. jan. 21. 15:32
 69/111 anonim ***** válasza:
40%

"nem volt boldog. Most viszont igen."

Átmeneti állapot! :)

A rib@ncokat hamar meg szoktuk unni! :D

2013. jan. 21. 15:33
 70/111 anonim ***** válasza:
76%
67/70es vagyok. :D köszi a jókívánságokat. az hogy tetszik hogy a volt feleségre hagyta az összes vagyont a váláskor, bunkókáim? sz*rt se tudtok az életről..begyepesedett gondolkozású mind aki ennyire kisarkít ilyen dolgokat. semmi sem csak fekete vagy csak fehér. és a hölgyemény valószínűleg jól meglesz a 700 ezer euróval. nem kell sajnálni.
2013. jan. 21. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!