Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenél nős férfival?

Figyelt kérdés
Ha amúgy minden tekintetben megfelelne neked, akadályozó tényező lenne a gyűrű az ujján? Ismertek olyan férfit aki elhagyta a szeretőjéért a feleségét?
2013. jan. 19. 20:41
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/111 anonim ***** válasza:
100%

* találni magát?

találni magának?

2013. jan. 21. 11:36
 52/111 anonim ***** válasza:
68%

ma 11:15

Én nem tudom emberek,hogy honnan veszitek ezt a sok baromságot,de egy pszichológus nem fog ilyet tanácsolni,de még egy pár terapeuta sem!

Ha már próbálkozol,ügyesen tedd!

Amúgy nem,nem átlátszó kicsit sem,hogy az illető majd pont a gyakori kérdéseken osztogatna tanácsokat hétfőn reggel,munkaidőben :DD

2013. jan. 21. 12:33
 53/111 anonim ***** válasza:
67%

"Amúgy nem,nem átlátszó kicsit sem,hogy az illető majd pont a gyakori kérdéseken osztogatna tanácsokat hétfőn reggel,munkaidőben :DD"

Ez a része szerintem is érdekes !

De lehet hogy olyan "ügyes" volt a tanácsadásban,hogy már nincs is munkája,ezért ér rá a gyakorin ingyen osztogatni a tanácsait! :)))))

Amúgy tuti kamu,itt mindenki azt ír,amit akar :))

2013. jan. 21. 13:08
 54/111 anonim ***** válasza:
66%

Ja hogy biztos egyek vagyunk valakivel, csak mert egyetértek?

Nem mindenki áll mellettetek, rohadt sokan megérdemlik, ha megcsalják őket, mondom ezt úgy, hogy soha nem voltam szerető. Pedig bőven lehettem volna, bármikor.

Volt a családomban megcsalás, és megérdemelte, akit megcsaltak. Nem mindenki tud elválni, van, akinek ez anyagilag lehetetlen, vagy épp nem akar hétvégi szülő lenni. Bár gondolom ez számotokra érthetetlen.

2013. jan. 21. 13:21
 55/111 anonim ***** válasza:
61%
tudod nagyon sötét vagy kedves 69-es,mert nyilván van olyan,aki rászolgál,csak nekünk az olyan emberek miatt viszket a tenyerünk,akik még ezzel büszkélkednek is,a stílusuk meg enyhén gusztustalan,illetve nem szeretjük az ordas rib@ancokat
2013. jan. 21. 13:29
 56/111 anonim ***** válasza:
76%
Ja és én is ismertem olyan pasit,aki azért csalta a feleségét,mert az asszony terhes lett,és nem kívánta annyira a szexet+gyógyszereket szedett,a pasi elmondása szerint depressziós lett a szexmegvonás miatt,és a csúnya feleség csak orálisan kényeztette......szegény
2013. jan. 21. 13:30
 57/111 anonim ***** válasza:
95%
Ez nem volt kérdés, senkit nem érdekelt ki büszkélkedik vele, a kérdés nős férfiakról szólt és mindkét verzióban erről van szó, akár büszke rá a szerető, akár nem. És szerintem az a sötét, aki képtelen egy egyszerű kérdést megválaszolni és elfogadni más véleményét.
2013. jan. 21. 13:31
 58/111 anonim ***** válasza:
65%
Igen. Ők nagxon fiatalon házasodtak,elsősirban a szülői nyomás miatt,mivel jöttek a gyerekek-ikrek. Ő akkor 22 éves volt,én 19 voltam. Tudtam h házas. Kellettem h meghozza a döntést h elváljon,mert nagyon rossz volt a kapcsolatuk a feleségével. Szex sem volt már jó ideje köztük. Persze voltam minden mikor kiderült h együtt vagyunk. De a válás után kb 6 hónapra a volt feleséggel is normalizálodott a dolog kőztünk. Mára már belátja,sőt örül h jöttem,mert ha nem vagyok akkor még pár évig szenvedtek volna egy rossz házasságban. Mi 8 éve együtt vagyunk,van közös gyerekünk. A feleségének is van uj kapcsolata,az ikrek egyből elfogadtak engem is,és az ex uj párját is szeretik. Ünnepekkor mind a 4en együtt vagyunk,az ex sojat segített is a gyereknél mikor megszületett,és ma is van h vigyáz rá. Sőt a férjem ex anyósa és apósa is elfogadott.
2013. jan. 21. 13:31
 59/111 anonim ***** válasza:
71%

Te tényleg eszméletlenül buta vagy és bunkó.

Senki nem szabta meg hogyan válaszolj, csak azt, hogy ha nem úgy válaszolsz, ahogy a kérdés szól, akkor ne kritizálj már másokat a saját gondolataid miatt. Honnan a francból tudja bárki,hogy te mire gondolsz?

Az pedig téged minősít, ahogyan beszélsz, te jó isten :S És nő :S Atyaég...

Nekem lesülne a bőr a képemről, ha ennyire bunkó lennék, és ha ennyire nem lennék képes felfogni a válaszokat.

2013. jan. 21. 13:59
 60/111 anonim ***** válasza:
75%

A pszichológus vagyok, mellesleg itthon gyeden. De azért az meglep, hogy ennyi funkcionális analfabéta kering errefelé. Írtam olyat, hogy bárkinek is a félrelépést javasolnám? Nem. Azt írtam le, hogy én mivel TALÁLKOZOM. Ha ugyanis a partnerek úgy döntenek, hogy a félrelépések, botlások ellenére is megpróbálják együtt, és igénybe vesznek párterápiát is, akkor ezek a dolgok előkerülnek.

A magánvéleményem más lapra tartozik. És nem rendelek a GYK-n, okoskáim.

2013. jan. 21. 14:01
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!