Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenél nős férfival?
Szerintem female_superiority az!
Én is kaptam levelet,gondolom egy másik fiókja az!
'Kezdtem nős férfival,és élveztem hogy jobb vagyok,mint a felesége,és ezt a fülembe is súgta,olyankor meg mégnagyobbat élveztem :)
Pontozz le,nyugodtan azt sem tudod ki vagyok!'
Ezt a levelet kaptam,annyit fűznék hozzá öregem,hogy nem tudom honnan jöttél,de irtó szánalmas vagy,és provokálhatod az embereket,de én erre nem lennék büszke!
Bár az olyan nők is jók valamire mint te,jól meghúzni őket,aztán viszont látásra!!!
Sok itt a felháborodott asszony...
Egy dolgot azért hadd jegyezzek meg. Sok házasságot éppen az "ment meg", hogy a férj igényei valahol máshol, mással elégülnek ki. Rengeteg olyan házasság van, ahol a férj nem jut hozzá ahhoz az intimitáshoz, amelyre vágyik. Nincs rá idő, alkalom, az asszonyka fáradt, a gyerekkel van elfoglalva, sok családban nem tudnak elvonulni, hogy kettesben legyenek, mert mindig ott lábatlankodik egy gyerek. Ez nem az asszony hibája, de ettől a férj még kielégületlen marad. Ha belép egy harmadik személy a kapcsolatba, aki semmi más funkciót nem lát el, csak megadja azt a szexuális élményt, ami kell a férjnek, akkor sok esetben megmenti a házasságot. Mert a férj együtt marad az asszonnyal, a gyerekekkel. Hülye helyzet, de igen gyakori.
Pszichológus vagyok, párterápiával is foglalkozom. A diszfunkcionális családok a legfurább megoldásokat tudják produkálni, hogy valahogy stabilizálják a helyzetet.
A férfiak nem a szeretőért szokták elhagyni a feleséget, hanem azért, mert a kapcsolat csődbe jutott. Ezért kerül elő a szerető is, aki ilyenkor csak egy ürügy. Vannak kapcsolatok, amiket nincs értelme megmenteni, erre inkább minél hamarabb rá kellene jönni, hogy ne sérüljenek meg túlságosan a benne élők.
11:17
Te most a kulturált viselkedésről beszélsz?
"Az a karika az ujján nemigen szokott meghatni, ha a férfi tetszik nekem és én is neki."
Ugye ez nem komoly.
Esetleg akkor vehetnék tőled "Tudni illik mit illik órákat is?"
pffffff
"Pszichológus vagyok, párterápiával is foglalkozom."
És itt a gyakorin hirdeted magad,mi? :)
Itt is lehet órákat kérni tőled?
Etess mást!!!
Nem hiszem, hogy bárkit etet, mert teljesen igaza van. Sokszor épp ez ment meg egy házasságot, mert ha nem csalná meg akkor az asszony maradna sértetten férj nélkül és a szerencsétlen gyerek apa nélkül.
Vagy épp az menti meg a házasságot, ha rájön a megcsalásra és belátja, hogy valamit nagyon elcseszett. A saját szememmel láttam ilyet. Azóta változtattak és boldogan élnek évek óta, megcsalás nélkül.
nem tudom hol élsz,de én kidobnám egyből a páromat.....olyan nincs,hogy egyáltalán nem akar vele lefeküdni az asszony,megvonja tőle a szexet,ha van is,ott már szakítani kell,mert hiába a szerető,ha már nem lesz meg köztük az intim,szexuális kapcsolat többé,akkor bachatják az egészet,inkább éljenek együtt,mint két barát/lakótárs,a gyerekek miatt?
elviselni,illetve meg megengedni ezt meg nagyon kevés nő tenné szerintem,az a normális kapcsolat,hogy apuci eljár numerázni,az asszony otthon takarít,vagy esetleg eljár ő is pasizni,mivel a férjének lehet nőzni,neki miért ne?
ez milyen kapcsolat lenne?
mert nem csak a pasiknak van szexuális igényük.......
ti hogy gondolkodtok?
egy értelmes,tanult ember,ráadásul egy Pszichológus nem tanácsol ilyet :)))))))
69-es egyik korábbi megjegyzése: "Egyébként nem a szerető a hibás."
A pszichológus: "Ezért kerül elő a szerető is, aki ilyenkor csak egy ürügy."
Persze hogy egyet értesz a pszichológussal,mikor a szeretőt védi! :)
De azon se lepődnék meg,ha kiderülne hogy a kettő egy,és ugyanaz! :))
A szerető igen is hibás,szingli pasit nem tud találni magát?
Ja!
Sokkal élvezetesebb másét elvenni,elcsábítani :)
Gusztustalan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!