Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenél nős férfival?

Figyelt kérdés
Ha amúgy minden tekintetben megfelelne neked, akadályozó tényező lenne a gyűrű az ujján? Ismertek olyan férfit aki elhagyta a szeretőjéért a feleségét?
2013. jan. 19. 20:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/111 anonim ***** válasza:
71%

"De azért látom, van pár gusztustalan szajha itt is, aki még büszke is magára :)"

Van basszus,de ne gorombáskodjunk,mindenki azt kap,amit ad,illetve azt vesz el a sors tőle,amit ő vesz el másoktól!!!!

2013. jan. 20. 16:55
 32/111 anonim válasza:
73%
engem 22 év után hagyott el a férjem egy nálánál öregebb nőért. a nőnek teljesen mindegy volt, hogy szerető vagy élettárs, csak legyen valaki. A férjem döntött úgy, hogy kell neki. Azt mondta nővel ő még így siha be nem rúgott, mint az öreg lúvnyával. Élni, szórakozni akar, mert velem nem lehet inni, kocsmázni. ez kb. két éve volt, azóta elváltunk, most a vagyon a bíróságon, mert nem akarja az igazságot és rokontartást sem akar a gyerekeknek fizetni, mert nem kíváncsiak a mamára. igaz, őt sem érdekelte a két gyerek, mokor a kocsink hátuljában hancúrozott.
2013. jan. 20. 18:02
 33/111 female_superiority ***** válasza:
25%

Skarlát betűt varrtak az ilyen ember ruhájára egy olyan történelmi korban, amitől még a gyomrom is felfordulna...

Amúgy, köszönöm a lepontozást. Az volt a kérdés, hogy kezdenék-e ős férfival. Én adtam egy (szerintem) témába vágó választ, erre kaptam a nulla pontot. Vagy csak azokat a válaszokat ponzozzuk fel,a mi tetszik nekünk?

2013. jan. 20. 18:37
 34/111 anonim ***** válasza:
28%
Engem ugyanúgy lepontoztak,mert megirtam h kezdtem... sajnálom ezeket a megkeresedett nőket...
2013. jan. 20. 19:03
 35/111 anonim ***** válasza:
56%

Mindenkit lepontozak, aki kezdene. Mondjuk ezt a felsőbbrendű nőt én is ki nem állom :) Elviselhetetlen. Szóval rajta kívül a többiekkel együtt érzek :D

Egyébként nem a szerető a hibás. Mindenki a saját kapcsolatáért felel. És ha logikusan belegondoltok, lehet, hogy ő valaki férjében élete szerelmét találja meg. Mert ennek a faszinak biztosan nem élete szerelme az a nő, aki mellett félrekefél.

2013. jan. 20. 19:04
 36/111 anonim ***** válasza:
26%

ha már idézel,akkor normálisan tedd :)

az ilyeneknek régen skarlát betűt kellett varrni a ruháikra,mert ők voltak a társadalom söpredékei!!!

2013. jan. 20. 19:15
 37/111 female_superiority ***** válasza:
32%

Nem találkoztunk mi már egy másik kérdés alatt? :-)

2013. jan. 20. 19:20
 38/111 anonim ***** válasza:
39%
"Kedves" Cosmix Love:elhiszem, hogy nagy k... vagy ,de nekem ne üzengessél, és küldjél privit ennek bizonygatására, mert jelenteni foglak!!!
2013. jan. 21. 05:50
 39/111 anonim ***** válasza:
77%

Èn sem kérek több üzit.Válaszoltam neked.Remélem elégedett vagy a válaszommal.

Ismét írom.Ha az élet visszaigazol,és a leendö férjed félrelép egy magadhoz hasonlóval majd rájössz,miért is nem kell egy foglalt férfival kezdeni.

2013. jan. 21. 06:39
 40/111 anonim ***** válasza:
39%

Én nem válaszoltam neki, letiltottam.

Egyébként a nevét nem láttam itt a válaszadók között.Neked is ő írt, kedves utolsó?

2013. jan. 21. 06:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!