Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenél nős férfival?
"De azért látom, van pár gusztustalan szajha itt is, aki még büszke is magára :)"
Van basszus,de ne gorombáskodjunk,mindenki azt kap,amit ad,illetve azt vesz el a sors tőle,amit ő vesz el másoktól!!!!
Skarlát betűt varrtak az ilyen ember ruhájára egy olyan történelmi korban, amitől még a gyomrom is felfordulna...
Amúgy, köszönöm a lepontozást. Az volt a kérdés, hogy kezdenék-e ős férfival. Én adtam egy (szerintem) témába vágó választ, erre kaptam a nulla pontot. Vagy csak azokat a válaszokat ponzozzuk fel,a mi tetszik nekünk?
Mindenkit lepontozak, aki kezdene. Mondjuk ezt a felsőbbrendű nőt én is ki nem állom :) Elviselhetetlen. Szóval rajta kívül a többiekkel együtt érzek :D
Egyébként nem a szerető a hibás. Mindenki a saját kapcsolatáért felel. És ha logikusan belegondoltok, lehet, hogy ő valaki férjében élete szerelmét találja meg. Mert ennek a faszinak biztosan nem élete szerelme az a nő, aki mellett félrekefél.
ha már idézel,akkor normálisan tedd :)
az ilyeneknek régen skarlát betűt kellett varrni a ruháikra,mert ők voltak a társadalom söpredékei!!!
Nem találkoztunk mi már egy másik kérdés alatt? :-)
Èn sem kérek több üzit.Válaszoltam neked.Remélem elégedett vagy a válaszommal.
Ismét írom.Ha az élet visszaigazol,és a leendö férjed félrelép egy magadhoz hasonlóval majd rájössz,miért is nem kell egy foglalt férfival kezdeni.
Én nem válaszoltam neki, letiltottam.
Egyébként a nevét nem láttam itt a válaszadók között.Neked is ő írt, kedves utolsó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!