Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenél nős férfival?
Az a körülményektől függ. Én is voltam házas, tudom, hogy a házasság ténye sokszor csak megnyújtja a szenvedést, ha tönkremegy a kapcsolat. Nem mindenki tud gyorsan és fájdalommentesen kilépni belőle, mert fél a vitától a vagyon és a gyerekek elhelyezése felett. A megcsalásnak általában oka van. Boldog, harmonikus, szerető kapcsolatban nem szokás. A férfiak a legtöbb esetben két okból kacsintanak ki a házasságból: vagy azért, mert már megromlott a kapcsolat a hitvessel és keresik a továbblépés lehetőségét, vagy azért, mert csak így lehet normális szexuális életük. Kell az újdonság az izgalmi állapothoz, az asszony már nem elég, de még nem akarják nyugdíjba küldeni a szerszámot...
Lehet őket ezért elítélni, de ez van.
Én nem ítélkezem. Ettől függetlenül boldog családapát és hitvest, pusztán trófeaszerzési szándékkal, soha nem lennék képes elcsábítani.
" A férj a feleségével, a szajha a bánatával marad. Helyreállt a világ megszokott rendje."
Nekem ennyi az egész dologhoz a hozzáfűzni valóm :)!
Hát, van, akinek mégis sikerül.
És kérdés a másik meddig boldogtalan.
Mivel a házasság természellenes állapot, a férfiak hülyesége, én, mint a matrairchátus és a Nőuralom híve nem tartom túl sokra. Az a karika az ujján nemigen szokott meghatni, ha a férfi tetszik nekem és én is neki.
31/N
Bizonyára azért ,utolsó,mert téged soha nem vettek feleségül...
Asok ilyen felfogású nőszemély miatt van a sok félrelépés,megcsalás, válás!
Büszke lehetsz magadra!
Aztán egyszer,valaha, ha majd te is feleség leszel, nehogy a te férjeddel is kikezdjen egy hozzád hasonló felfogású nő...
De hogy a kérdésre is válaszoljak,NEM én nem kezdenék nős emberrel!!!
Nem kezdenék nős emberrel.
De azért látom, van pár gusztustalan szajha itt is, aki még büszke is magára :)
ma 15:27
Erre azt szokták mondani,hogy savanyú a szőlő :)
neked azért nincs gyűrűd,mert csak a k.rogatásra kell az ilyen nő,arra nem mondom hogy rossz!Sőt,ilyenekkel kell kiélni magát egy pasinak,majd aztán megállapodni! :)
Jól van ez!
"Az a karika az ujján nemigen szokott meghatni, ha a férfi tetszik nekem és én is neki."
Az ilyeneknek régen skarlát betűt kellett varrni a ruháikra,mert ők voltak a társadalom söpredékei!!!
Aki szóba állt velük,azt is kiközösítettek,így úgy kezelték őket,mintha leprások lennének.
Alapjáraton egy kedves,és barátságos embernek tartom magam,de az ilyenektől hányni tudnék,elnézést mindenkitől,a megnyilvánulásom miatt!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!