Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenél nős férfival?

Figyelt kérdés
Ha amúgy minden tekintetben megfelelne neked, akadályozó tényező lenne a gyűrű az ujján? Ismertek olyan férfit aki elhagyta a szeretőjéért a feleségét?
2013. jan. 19. 20:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/111 anonim ***** válasza:
72%

Az a körülményektől függ. Én is voltam házas, tudom, hogy a házasság ténye sokszor csak megnyújtja a szenvedést, ha tönkremegy a kapcsolat. Nem mindenki tud gyorsan és fájdalommentesen kilépni belőle, mert fél a vitától a vagyon és a gyerekek elhelyezése felett. A megcsalásnak általában oka van. Boldog, harmonikus, szerető kapcsolatban nem szokás. A férfiak a legtöbb esetben két okból kacsintanak ki a házasságból: vagy azért, mert már megromlott a kapcsolat a hitvessel és keresik a továbblépés lehetőségét, vagy azért, mert csak így lehet normális szexuális életük. Kell az újdonság az izgalmi állapothoz, az asszony már nem elég, de még nem akarják nyugdíjba küldeni a szerszámot...

Lehet őket ezért elítélni, de ez van.

Én nem ítélkezem. Ettől függetlenül boldog családapát és hitvest, pusztán trófeaszerzési szándékkal, soha nem lennék képes elcsábítani.

2013. jan. 19. 23:47
 22/111 xStefix ***** válasza:
81%
Soha.
2013. jan. 20. 00:59
 23/111 anonim ***** válasza:
58%

" A férj a feleségével, a szajha a bánatával marad. Helyreállt a világ megszokott rendje."

Nekem ennyi az egész dologhoz a hozzáfűzni valóm :)!

2013. jan. 20. 03:34
 24/111 anonim ***** válasza:
77%
Nem lehetsz boldog más ember boldogsága árán.
2013. jan. 20. 09:01
 25/111 anonim ***** válasza:
71%

Hát, van, akinek mégis sikerül.

És kérdés a másik meddig boldogtalan.

2013. jan. 20. 09:04
 26/111 anonim ***** válasza:
37%
Soha a büdös életben,mert tök mindegy,hogy az illetőnek jó,vagy rossz a kapcsolata,"Felebarátod házastársát ne kívánd!!!"
2013. jan. 20. 10:42
 27/111 female_superiority ***** válasza:
19%

Mivel a házasság természellenes állapot, a férfiak hülyesége, én, mint a matrairchátus és a Nőuralom híve nem tartom túl sokra. Az a karika az ujján nemigen szokott meghatni, ha a férfi tetszik nekem és én is neki.

31/N

2013. jan. 20. 15:27
 28/111 anonim ***** válasza:
74%

Bizonyára azért ,utolsó,mert téged soha nem vettek feleségül...

Asok ilyen felfogású nőszemély miatt van a sok félrelépés,megcsalás, válás!

Büszke lehetsz magadra!

Aztán egyszer,valaha, ha majd te is feleség leszel, nehogy a te férjeddel is kikezdjen egy hozzád hasonló felfogású nő...

De hogy a kérdésre is válaszoljak,NEM én nem kezdenék nős emberrel!!!

2013. jan. 20. 15:45
 29/111 anonim ***** válasza:
33%

Nem kezdenék nős emberrel.

De azért látom, van pár gusztustalan szajha itt is, aki még büszke is magára :)

2013. jan. 20. 15:48
 30/111 anonim ***** válasza:
39%

ma 15:27

Erre azt szokták mondani,hogy savanyú a szőlő :)

neked azért nincs gyűrűd,mert csak a k.rogatásra kell az ilyen nő,arra nem mondom hogy rossz!Sőt,ilyenekkel kell kiélni magát egy pasinak,majd aztán megállapodni! :)

Jól van ez!

"Az a karika az ujján nemigen szokott meghatni, ha a férfi tetszik nekem és én is neki."

Az ilyeneknek régen skarlát betűt kellett varrni a ruháikra,mert ők voltak a társadalom söpredékei!!!

Aki szóba állt velük,azt is kiközösítettek,így úgy kezelték őket,mintha leprások lennének.

Alapjáraton egy kedves,és barátságos embernek tartom magam,de az ilyenektől hányni tudnék,elnézést mindenkitől,a megnyilvánulásom miatt!!!!

2013. jan. 20. 16:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!