Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenél nős férfival?

Figyelt kérdés
Ha amúgy minden tekintetben megfelelne neked, akadályozó tényező lenne a gyűrű az ujján? Ismertek olyan férfit aki elhagyta a szeretőjéért a feleségét?
2013. jan. 19. 20:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/111 anonim ***** válasza:
74%

"amúgy minden tekintetben megfelelne neked"

ilyen nincs! amikor belemész, még nem is ismerheted az illetőt. az már csak a viszony közben derülhet ki, h minden tekintetben megfelel-e neked vagy csalódsz a jellemében. ha csalja a feleségét, akkor azért kicsit nagyobb esély van rá, h csalódsz a jellemében :)

válasz a kérdésedre: nem

2013. jan. 19. 20:54
 12/111 anonim ***** válasza:
71%

Nem!!!

Ès nem is etikus.Ez minösíti mindkét felet.Ismerek olyan aki a felesége mellett maradt amíg az ki nem dobta.Ismerek sajnos olyat is aki a szeretöt választotta.

2013. jan. 19. 20:54
 13/111 anonim ***** válasza:
34%
Kezdtem,folyamatban a válása. A kapcsolatuk már elöttem is rossz volt,én csak megadtam a páromnak a löketet h miért ne maradjon a sz.ar házasságában. A gyerekei is birnak,szeretnek.
2013. jan. 19. 21:10
 14/111 anonim ***** válasza:
19%
ja, és lehet lepontozni nyugodtan... 21.10 voltam
2013. jan. 19. 21:11
 15/111 anonim ***** válasza:
75%

Soha! Nálam a gyűrű egyenlő a tabuval.

Olyan, mint a vámosnak a lefoglalt drog: Nem. Nyúlhat. Hozzá.

Én is voltam már megcsalt fél, nagyon-nagyon rossz volt, és sosem közreműködnék még csak közvetve sem egy másik ember becsapásában.

2013. jan. 19. 21:14
 16/111 anonim ***** válasza:
78%

Soha!

Szerintem gusztustalan,gerinctelen dolog,és aki a szeretőjét

választja,az lehet hogy akár össze is házasodik vele,csak épp csalja fűvel fával(tapasztalat)rajta kívül meg mindenki tudja..... :)

Volt hogy sokáig udvarolt nekem egy nős pasas,nem fogok hazudni,de tetszett nekem is.

Azzal a szöveggel jött,hogy rossz párkapcsolatban él,folyton veszekednek,holott 2 napja mint mástól megtudtam,welness hétvégére vitte az asszonyt,mindenki előtt nyalták falták egymást.

Nem mondom,tényleg bejött,mint férfi,de ellen tudtam állni,ez nem most történt,azóta szoktam látni itt ott,és minden hónapban másik nővel,szóval nem bántam meg,hogy elutasítottam a közeledését......

2013. jan. 19. 21:24
 17/111 anonim ***** válasza:
79%

Nem.

Ismerek olyat aki a szeretőt választotta az élettársa helyett. Aztán a szeretőt elvette feleségül. ÉS 2 hónapja volt a válásuk, mert kiderült hogy őt is megcsalta, és a nő kidobta!Most együtt van a szeretővel. Na ez meddig fog tartani???

Soha nem kezdenék nős férfival, ha rossz a házassága váljon el, és utána keressen mást.

2013. jan. 19. 21:30
 18/111 anonim ***** válasza:
85%
Azt hozzá tenném,hogy a tapasztalatot úgy értettem,hogy volt egy barátnőm,aki összejött egy ilyen hapival(feleség,két gyerek),elhagyta érte a családját,és a nőcit választotta,akit rá 3 évre el is vett,a csávó rengeteget utazik,mivel kamionsofőr,a barátnőmből meg dőlt a büszkeség,hogy képes volt elhagyni érte a családját,a bibi viszont az,hogy a krapek engem nem ismer,viszont én egy bárban dolgozom,és kb hetente szoktam látni a pasast,hogy csak úgy csapja a szelet a csajoknak,az egyik pultos csaj,meg részegen lecopta a mosdóban,hiába hogy ezt már mondták a csajnak mások is,szerinte féltékenyek rá,hogy neki összejött........
2013. jan. 19. 21:30
 19/111 anonim ***** válasza:
81%

Soha!

A legjobb barátnőm ilyen pasival jött össze,hiába akarta mindenki lebeszélni a környezetében,igaz a hapsinak nem volt gyereke,felesége viszont igen.

Elhagyta,összejöttek,6 évig együtt is voltak,majd kiderült,hogy a pasitól szifiliszt kapott a csaj,és én kísértem a nemi gondozóba,mivel állítólag mindenféle retkes k.rvával összefeküdt.......

2013. jan. 19. 21:35
 20/111 anonim ***** válasza:
74%
Sosem kezdenék nős férfival. A (volt) férjem elhagyott a szeretőjéért, de már egyáltalán nem bánom (4 éve történt)
2013. jan. 19. 21:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!