Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiú lány barátságok mindig megromlanak ha az egyik többet akar?
Véleményem szerint fiú-lány között nincs barátság. De a vélemény olyan mint... Ember függő ez a dolog is ha ti szeretnétek bele vinni mondjuk sex-et akkor az már már lesz mint az előtt, és bármikor is fogtok találkozni nem arra gondoltok majd h neki bármit el tudtok mondani, hanem arra milyen jól nézett ki ruha nélkül, tehát kissé rányomja a bélyegét a kapcsolatotokra. Ezt néhányan tudják kezelni többek nem. Szerintem működhet, de nem vagyunk egyformák.
Ha kérdésed van írj nyugodtan privátot és pártatlanul korrekt válaszokra számíthatsz :)
Nem feltétlenül. Egy meg nem nevezett dolog függvénye, max. annak megléte viszonylag ritka.
Én tudtam úgy kezelni egy lány vonzalmát, akivel csak baráti kapcsolatot tudtam elképzelni, hogy nemcsak hogy tiszteletben tartottam az érzéseit, de türelmesen még ki is vezettem a hiábavaló szerelemből, és egy szuper barátság maradt köztünk azóta is.
Az utolsó válaszolónak teljes mértékben igazat adok!
"nemcsak hogy tiszteletben tartottam az érzéseit, de türelmesen még ki is vezettem a hiábavaló szerelemből, és egy szuper barátság maradt köztünk azóta is."
-Ehhez feltétlen tisztelet és nagy nagy türelem kell.
-Esete válogatja mennyire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!