Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után eladnátok?
Figyelt kérdés
Az exemnek vissza adtam mimdent kivéve a biciklit nem kérte vissza amit szülinapomra kaptam...akárhányszor ránézek ö jut eszembe..ti mit csinálnátok a biciklivel??? eladjam vagy adjam vissza neki?? (helyesírásért bocsi teloról vagyok..)#hsbdkkd
2013. jan. 19. 20:11
11/22 anonim válasza:
Mókus nekem is az jutott eszembe,hogy az exét adná el.
12/22 anonim válasza:
dehogyis adod.. szerintem, ajándékot visszaadni olyan hülyeség meg sértő. nem azért adta, mert akkor vele kell lenned, hanem mert akkor úgy volt. már nincs úgy, elmúlt, ennyi. tartsd meg!
én tuti kiakadnék ha a volt barátaim megjelennének az ajtóban dobozokkal benne az ajándékaimmal..
13/22 anonim válasza:
én először felajánlanám neki, hogy odaadom. ha nem kell, akkor eladnám. egyik exemnek a tőle kapott ékszereket adtam vissza (elfogadta), másiknak pedig az eljegyzési gyűrűt akartam, de nem kellett neki. azt mondta, hordjam, hogy emlékeztessen a szép percekre...:(. inkább bedobtam a dunába, nem lett volna gusztusom eladni, még a pénz, amit elköltök is rá emlékeztetett volna.
14/22 anonim válasza:
Ha nem haraggal váltatok el, akkor szerintem tartsd meg
15/22 anonim válasza:
12
"én tuti kiakadnék ha a volt barátaim megjelennének az ajtóban dobozokkal benne az ajándékaimmal.."
Pont ezért kell visszaadni:DD
16/22 Mókusgyilkos válasza:
1 kérdés kérdező: és mi is jut eszedbe a bringáról? a pasi vagy hogy milyen jó volt... :D [a himym tanít gyerekek!] egyébként tényleg gáz visszaadni. [és eladni sem feltétlenül okés.] miért olyan nagy baj az ha emlékszel rá ??
18/22 anonim válasza:
foley, gúnyolódj csak nyugodtan, de nem tudhatod, milyen lelkiállapotban voltam a szakítás után. a közös életünket terveztük, együtt éltünk, megkérte a kezem. elég nagy zuhanás volt innen az eljegyzés felbontása. azért dobtam a dunába, mert ő nem kérte, az eladásból kapott pénzen pedig bármit vettem volna, úgy éreztem, mintha ő vette volna nekem. még csak látni sem akartam a gyűrűt, annyira szomorú voltam, ránéztem, és rögtön sírtam...
19/22 Mókusgyilkos válasza:
azt én sem tudom de hogy tuti a titanicot nézted előtte az hótziher :D
20/22 anonim válasza:
nem, csak a duna mellett lakom, a partra jártam ki kiszellőztetni a fejem. remélem jó érzés más szomorúságán gúnyolódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!