Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok egy 22 éves vak pasival?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok egy 22 éves vak pasival?

Figyelt kérdés
A srác jövőre diplomázik, egy multinál dolgozik, totál önálló, stílusosan öltözik és bulizni is eljár a látó spanjaival; állítólag nagyon jó a sexben...
2009. aug. 30. 19:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
pff..nem értem miért tetted fel a kérdést,ha csak nemleges választ vársz. és nem szánalombol irtam h igen. igaz, hogy rengeteg a komplikácio..de gyan ugy képes élni egy vak mint egy nem vak. szerintem te nem is akarsz vele járni. neked csak más véleménye számit. tényleg nem értem minek tetted fel akkor a kérdést. ha azt irom h IGEN akkor szánalmas. ha azt irom h NEM akkor egyetértesz...
2009. aug. 30. 21:03
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak igaza van. Csak tagadó választ fogadsz el. Valóban a többség úgy gondolkozik, hogy nem járna vele, de nem mindenki! Nagy különbség
2009. aug. 30. 21:14
 13/20 anonim ***** válasza:
49%

ha őszinte leszek akk azt mondom h nem

nem tudnál vele teljes életet élni fekellene vállalni mondjuk ez a kisebb dolog de határozottan nem, nem látná a gyerekeit felnőni

sztem mindekinek megvan a párja, több vak házaspárt is láttam és igen ők összeillenek, tudják h mien érzés a másiknak

nem vagyok kőszívű de mindig csak sajnálnám és ez neki sejó meg nekem se

17/L

2009. aug. 30. 22:06
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy vak ember és egy látó ember között annyi a különbség, hogy az egyik látja ezt a sok szemetet a világban a másik hajja. A látó tudja milyen a piros szín a vak elképzeli. Attól hogy nem lát szeretni tud, egy vaknak az a normális hogy nem látja a világot, így él, megszokta és nem várja el hogy kivételezzenek vele azért mert nem lát. szóval ha az ember teljes értékű emberként néz rá, nem pedig úgy, hogy szegény nem lát akkor ez működő kapcsolat/barátság bármi lehet. Sajnos a legtöbben nem így gondolják, akik így gondolják azok is félnek eleinte, de időközben rájönnénk hogy nincs félni valójuk. Szóval a válasz igen. (A pasi kivételével mert nem vagyok meleg:)) bocs hogy hosszú voltam.
2009. aug. 30. 22:08
 15/20 anonim ***** válasza:

Én már gondolkodtam azon, milyen lehet egy ilyen kapcsolat. De mindig oda jutottam ki, hogy az anyai ösztönök kerekednének felül a szerelmemen. Én nagyon szeretek értelmi fogyatékos emberekkel foglalkozni (ami nem ugyanaz természetesen, mint egy vak ember esetében), de rájuk is néha sajnálkozva tekintek, habár nekik úgy teljes az életük, ahogy van, és látszik, hogy szeretik az életüket. Nekem mégis néha fáj a szívem és gondoskodóvá válok.

Találkoztam már vak emberrel, és ugyanezt éreztem. Pedig a pasik alapból nem szeretik, ha valaki anyáskodik felettük :) Hát, én ilyen vagyok. Ezért valószínűleg nem lenne merszem egy ilyen kapcsolatba belemenni. Bár biztosan érzéki és gyönyörű lehetne. Hmm.

2009. aug. 30. 22:25
 16/20 anonim ***** válasza:
49%
Nem hiszem, hogy járnék vele, eléggé hiú vagyok és elvárom hogy megdicsérjenek, hogy jól nézek ki stb. Meg attól hogy neki így teljes az élete én még sajnálnám is, ahogy minden más testi vagy lelki fogyatékost. Nekem nem menne, moziba sem hiszem hogy járnánk, nekem pedig az része a mindennapi életemnek...
2009. aug. 31. 02:08
 17/20 anonim ***** válasza:

22:25-ösnek

párom lát,mégis "elvárja" az anyáskodást...:D

(és egyáltalán nem önellátó:D)

a kérdező amugy tényleg azt várja hogy aztirjuk,hogy nem,nemszabad vele kezdenie,mert az hű milyen rossz lesz neki,meg ilyenek...

ilyen hozzáállással inkább kiméld meg a pasit "kedves" kérdező,talál nálad jobbat is

tegnapi 19:26-os voltam

2009. aug. 31. 07:17
 18/20 anonim ***** válasza:
megmondom őszintén,hogy nem.persze ezt így első rávágásra.szerintem nem tudna teljes életet élni,nem tudnák gyütt "világot látni"nem tudná értékelni a szépségemet ami biztosan zavarna...hiszen ugye nem lát.a másik oldala pedig nekem számít a külső,nagyon is.nem láttam még olyan vak embert aki stilusosan öltözködik,hiszen nekik kisebb gonjuk is nagyobb az öltözködésnél.bennem is az lenne mindig,hogy szegény srác...mi mindent nem láthat a világból..szomorú de ez van.aztán kitudja,hogyha ténylegesen benne lennék ebbe a helyzetbe akkor mi lenne,mi tennék...ne mások gondolkodása alapján dönts hanem amit a szíved diktál!20/L
2009. aug. 31. 09:44
 19/20 anonim ***** válasza:

Én szerettem bele, illetve, hát... szeretek most is valakit, aki vak. És... a vakság nem jelent semmit.

Persze-persze, felvállalni? Nem vállalás kérdése. Van benne némi egymásrautaltság, de a személyiség számít. Igazán.

Sokkal erősebb lehet egy ilyen kapcsolatban az egymásrautaltság, az odafigyelés, törődés, és nem csak a vak felé irányultan. :)

Én csak azért nem járnék azzal, akit körülírtál, mert nem vonzanak a fiúk. ;)

2010. febr. 4. 23:20
 20/20 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, és 18 éves lány.
2010. febr. 4. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!