Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom kimegy dolgozni Németországba 2 hónapra - hogy bírjam ki?
Az egyik rokona szerzet neki munkát, két hónapra kellene ember. Ő szeretne autót venni, ezért mindenképp menni akar.
Én egyáltalán nem mondom, hogy ne menjen, és tudom, hogy sokaknak dolgozik kint a párja, sokkal több ideig nem jön haza,stb.... de én el sem tudom képzelni, mit csinálnék nélküle. Minden hétvégét együtt töltünk péntektől vasárnapig, hétköznap is találkozunk, és még így is hiányzik, ha nincs velem.
Távkapcsolatosok, ti hogy bírtátok ki az első "elmenetelt"?
Nekem 2 hétig tartott a "nembíromkinélküle" és bőgtem minden áldott nap. Aztán még előjött néhányszor 1-1 hiszti, meg veszekedés, de valahogy mégis sikerült átvészelni. Első alkalommal 2,5 hónapot volt kint, és karácsonyra jött haza először. Aztán január eleje óta megint nem találkoztunk, és nem is tudjuk, hogy mikor fogunk legközelebb. Napi szintem skypolunk egymással.
3,5 éve vagyunk együtt, én 19L, ő 25F
Csaljad! úgyse jön rá. Jú messze van, még csak véletlenül sem nyithat rád. Biztos van még jópár nyerő pályázó fickó rád, azoknak most lehet teret engedni. Mond nekik,hogy laza szexkapcsolatban benne vagy kétévig terjedő időre. Addig el leszel látva farokkal, nem fogsz idegbeteggé válni a dugatlanságtól, és mire hazatéved a pasas, addigra leépíted ügyesen őket, hallgatsz síri csendben, és azt modnod, hogy már nagyon hiányzott, olyan rossz volt két évig az önmegtartózatató élet! A fickó meg a nyakadba fog borulni mintha mise történt volna. Ennyie a forgatókönyv.
Real deal! Hajrá!
Kedves kettes! Nyilván nem akarok mással szexelni, ha ven egy ember, akit szeretek, nekem nem farok nőtt az agyam helyén...
A többi választ köszönöm! Ti mutattátok a párotok előtt, mennyire szomorúak vagytok vagy próbáltátok titkolni, hogy neki is könnyebb legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!