Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem használtam eddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem használtam eddig azt, ami alapvetően bennem volt?

Figyelt kérdés

Megkaptam mar h nagyon jól fogalmazok fiú létemre. Ezek mellett persze voltak olyanok is, akik a szókincsem dicsérték.

A sógorom azt mondta nem régiben, hogy eleg rendesen választékosan beszélek.

A lakotarsamnak hagytam egy üzenetet a múltkor, aminek a piszkozati formáját hazahoztam amikor hétvégén hazajöttem, a tesóm pedig elolvasta. Azt mondta, persze nem előttem, hogy milyen dumam van.

Van most egy lány, akinek véleményem szerint nagyon bejönnek a megfogalmazasaim, a beszedem.

Na meg persze mindenki azt mondja, hogy ez mostanában van igy, és mostanság eléggé kinyílt a csipam mindenkivel.

Ez a kommunikáció mindig is bennem volt alapvetően, csak valamiért nem használtam, vagy csak nem mertem használni.

Ha ez bennem volt eddig is, akkor miért nem használtam?

2013. jan. 19. 08:43
 1/6 anonim ***** válasza:

"Ha ez bennem volt eddig is, akkor miért nem használtam?"

Csak:D

2013. jan. 19. 08:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Mennyit olvasol, és mit?

A szókincs általában olvasással ragad az emberre... :) És már akkor amikor elkezd az ember olvasni...

De az is lehet, csak most jött el az ideje, hogy használni tudd a felgyűlt tudást.

2013. jan. 19. 08:47
 3/6 anonim ***** válasza:
semmi érdekest nem látok pl ebben az írásodban...
2013. jan. 19. 09:16
 4/6 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Butaság egy pár mondatnyi netes írásból messzemenő következtetéseket levonni. Személyesen nem ismersz, amiket leírtam, azt mind mások mondták sokszor a hátam mögött. Én mindig mondtam, hogy én olyan vagyok, mint régen, és mindig is. Ők mondják, hogy manapság vélik ezt felfedezni.

2013. jan. 19. 09:32
 5/6 anonim ***** válasza:
hát így mindenki fogalmaz, mint te, ne is haragudj... meg ez nem szerelem/sex témakörbe vonható...
2013. jan. 19. 09:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Tudod nem én mondtam, mások mondták én is meglepődtem. Azért ebbe a témakörbe írtam, mert ide való. Egy idősebb nő akit nem annyira ismerek, ő nagyon sok irasomat olvasta mar, és neki az volt a véleménye, hogy van egy kincsesbánya, csak mégsem használom. Ezt mind mások mondtak, most kepzelheted hogy valamelyik vélemény nem is esett jól, mert vagy zavarba hozott, vagy azt éreztem h negatívumnak szánják.
2013. jan. 19. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!