Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem használtam eddig azt, ami alapvetően bennem volt?
Megkaptam mar h nagyon jól fogalmazok fiú létemre. Ezek mellett persze voltak olyanok is, akik a szókincsem dicsérték.
A sógorom azt mondta nem régiben, hogy eleg rendesen választékosan beszélek.
A lakotarsamnak hagytam egy üzenetet a múltkor, aminek a piszkozati formáját hazahoztam amikor hétvégén hazajöttem, a tesóm pedig elolvasta. Azt mondta, persze nem előttem, hogy milyen dumam van.
Van most egy lány, akinek véleményem szerint nagyon bejönnek a megfogalmazasaim, a beszedem.
Na meg persze mindenki azt mondja, hogy ez mostanában van igy, és mostanság eléggé kinyílt a csipam mindenkivel.
Ez a kommunikáció mindig is bennem volt alapvetően, csak valamiért nem használtam, vagy csak nem mertem használni.
Ha ez bennem volt eddig is, akkor miért nem használtam?
"Ha ez bennem volt eddig is, akkor miért nem használtam?"
Csak:D
Mennyit olvasol, és mit?
A szókincs általában olvasással ragad az emberre... :) És már akkor amikor elkezd az ember olvasni...
De az is lehet, csak most jött el az ideje, hogy használni tudd a felgyűlt tudást.
Utolsó:
Butaság egy pár mondatnyi netes írásból messzemenő következtetéseket levonni. Személyesen nem ismersz, amiket leírtam, azt mind mások mondták sokszor a hátam mögött. Én mindig mondtam, hogy én olyan vagyok, mint régen, és mindig is. Ők mondják, hogy manapság vélik ezt felfedezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!