Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti alakítanátok ki látássérült, vagy vak sráccal kapcsolatot?
életem első szerelme vak volt. :) 3 évig voltunk együtt, fél évesek voltunk, amikor egy glaukómás roham következményeként elvesztette a látását.
Olyan méltóságot, olyan emberi tartást, amivel akkor ő képes volt újrakezdeni a járást, a tájékozódást, olyan erőt, amivel áthaladt a nehézségeken, soha nem láttam, senkinél, és nagyon-nagyon szerettem.
Szóval igen.
igen... régebben nem biztos hogy ez lett volna a válaaszom...
de elolvastam az Ember a sötétben című könyvet, ami egy első világháborús katonáról szól aki a vegyi fegyverek miatt vakul be... olvassátok el... nagyonjó könyv...
<<fiu vagyok>>
Sanci, a vakok közel ugyanúgy képesek gondoskodni magukról, mint a látók, mivel egyrészt a többi érzékszervük kifinomultabb, másrészt pedig egy csomó minden segíti őket.
Szóval légy szíves , ha valamiről fogalmad sincs, inkább ne írj semmit, mert ez így gáz...
Ez igazából nem válasz a kérdésre csak érdekességképp leírom:
Van egy olyan vak ismerősöm aki a leeső pénzérme csörrenéséből megmondja, hogy hány forintos érme!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!