Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmet 3 hónapja ismertem meg. Minden rendben van köztünk, de egy valamivel állandóan zsarol. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ha valami nem tetszik neki,egyből azt mondja,biztos nem is szeretem.Ha együtt vagyunk,legalább óránként egyszer kell mondanom neki,hogy szeretem.Ha külön vagyunk,naponta többször kell küldenem sms-t neki,hogy szeretem,különben megsértődik,és jön ez a"nem szeretem őt"szöveggel.Igaz,én vagyok neki az első szerelme,nekem már volt több kapcsolatom is.Lassan megőrjít ezzel a szeret-nemszeret dologgal.Szeretem nagyon Őt,de miért kell ennyiszer a tudtára adnom?Mi erre a megoldás,hogy elhiggye mit érzek iránta?SZERETEM!2013. jan. 18. 15:50
11/11 anonim válasza:
Egyszerű. Ha nem akarod mondani, nem kell mondani. Egyszer, nyugodtan, higgadt körülmények között mondd el neki, hogy nem fogod mondani soha többé, csak amikor neked és csak neked jól esik. Ha ezen is nekiáll hisztizni, hajtsd el a p!csába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!