Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szemét vagyok ha depressziós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemét vagyok ha depressziós a párom én meg közben másról ábrándozom?

Figyelt kérdés
Fél év után jött elő nála.Addig imádott.Azt mondta szakítsunk,mert lehet nem állnak helyre az érzései.Kérte,de nem kerestem mást.Szép lassan(4hónap kb.) helyrejöttek a dolgok,bár azóta nem akar hallani közös lakástervekről meg nem mondjuk ki hogy járunk mert feszültté teszi.Elfogadtam,de most megint előjött nála,bár most ő maga sem tudja mi baja.Nem velem kapcsolatos,de most megint hanyagol,olyanok vagyunk mint a testvérek.Azt akarom,hogy helyrejöjjön,de már sokszor úgy érzem azért nem zavar annyira,mert olykor eszembe jut mással talán újra olyan lehetne mint vele régen?Mit tegyek ha úgy érzem még 1x nem bírok ki 4hónapot?
2009. aug. 30. 12:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Szakíts vele ne keresd! és ugyis el felejted ...
2009. aug. 30. 12:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem neked sem jó, hogy a srác semmibe vesz téged. Teljesen egyértelmű, hogy nem szeret téged, és szakítani akar. Nekedis könnyebb lenne, ha most véget vetvétek a szenvesésnek, és olyan pár után néznél, aki tényleg szeret téged.
2009. aug. 30. 12:44
 3/6 anonim ***** válasza:
amikor olvastam kiaakdtam..... enyhén... szal ez volt a csúcs: "nem mondjuk ki hogy járunk mert feszültté teszi." ezek után miért vagy még mindíg vele? lépj továbbb, depizzen egyedül
2009. aug. 30. 12:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Számomra nem derült ki a kérdésből, hogy Nő, vagy Pasi vagy.

Ha pasi vagy, akkor azt mondanám, milyen rendes vagy, hogy még mindig vele vagy.:)

Ha nő vagy, akkor pedig azt, hogy miért vagy még mindig vele?

Nem tudom, miért, de valahogy ez jött ki.:D

2009. aug. 30. 14:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Nő vagyok. Fura, mert valahogy nem erre számítottam. Mármint nem tudom amiatt van e mert egy bonyolult dolgot felvázolva írtam le, vagy valóban vak és hülye vagyok, hogy kitartok mellette. Nehezíti a dolgot, hogy együtt élünk. És azt mondja szeret, sokszor lep meg apró ajándékokkal. Ezért hiszem el neki, hogy szeret.
2009. aug. 30. 14:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Miért, Kérdező, arra számítottál, hogy megsimogatják a kis buksid, és azt mondják, hogy minden rendben, tarts ki mellette?

Ha az "apró ajándékokkal" hagyod magad megvezetni, akkor megérdemled, hogy szenvedj... Sírsz, hogy hivatalosan nem is vagytok együtt - akkor milyen jogon is a párod, ha ő maga téged nem tart a párjának? - és nem is akar tőled semmit, csak d*gni. "Feszültté teszi, hogy kimondjuk, hogy járunk." - akit egy ilyen dolog "feszültté tesz", az mit csinál majd az esküvőnél? Mit csinál majd, ha gyereket akarsz? Semmit. Megijed, lelép. Te meg egy ilyen puhap*csre vesztegetted el az időd.

Ez a kapcsolatszerűség (mert nem kapcsolat, csak -szerűség, ha ő semmilyen szinten nem hajlandó téged felvállalni) egy adás-vételi viszony. Te néha lefekszel vele, ő meg "apró ajándékokkal" viszonozza. Megvesz téged kilóra. Ez kell neked?

2009. aug. 30. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!