Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lépjek túl rajt ha senki nem segít?
Figyelt kérdés
Annyira tudom, hogy nekem csak ő kell. Úgy érzem egymásnak teremtettek minket és összetartozunk. Szenvedélyesen vele akarok lenni! De nem lehet!2013. jan. 17. 17:48
11/16 A kérdező kommentje:
Hülye szerelem miatt nem bírtam idegileg, hogy más lányokkal spróbálkozik vagy szexel amikor én is ott voltam neki.
2013. jan. 17. 18:12
12/16 anonim válasza:
Hát ez bizony már nem normális dolog. Menj el pszichológushoz.
13/16 anonim válasza:
Én tökéletesen értem miről beszélsz, mert én is hasonló cipőben járok. A legtöbb, amit tehetsz, hogy valahogy megpróbálod lekötni a gondolataidat, hogy ne körülötte keringjenek. Kezdj valami hobbyba, sportolj, kezdj el egy nyelvtanfolyamot, vagy nézz sorozatot, ami kikapcsol. Ismerkedj, nem feltétlen kapcsolat céljából. Nehéz helyzet, de talán idővel majd egy picit könnyebb lesz.:(
14/16 A kérdező kommentje:
Ezen kizárólag egy másik szerelem segítene, lehetőleg viszonzott.
2013. jan. 17. 18:14
15/16 A kérdező kommentje:
1 éve ez van. :/ Őt kèpzeltem el életem párjaként.
2013. jan. 17. 18:15
16/16 anonim válasza:
Mondja, még mindig az után bőg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!