Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek fontos, hogy egy férfi tudjon autót vezetni?
"Ha az ember vidéken lakik akkor egy autó szinte nélkülözhetetlen, mert a napi maximum 5-6 buszjárat nagyon behatárolja az ember életét. Akinek nincsen kocsija, az ott el se tud vállalni minden állást, mert nincs olyan busz ami időre érne be vagy jönne vissza munka után."
Vidéken élek (Kecskemét), és biciklivel közlekedek mindenhova. Már csak azért is megtehető, hisz vidéken nincsenek akkora távolságok, mint a fővárosban két kerület között, arról nem is beszélve, hogy sokkal olcsóbb, ráadásul a munkaidő kezdetét és végét jellemző csúcsforgalomban sokkal gyorsabb is.
Ettől függetlenül tudok vezetni.
Nekem fontos, mert vidéken lakom, és előre gondolok, hogy bármikor jól jöhet, téli esti randikon, háztartási vagy egyéb baleset esetén, ha ügyeletre van szükség éjszaka, majd később gyerek mellet is akár, stb. Viszont 1-2 éven belül, ha minden jól megy Pestre költözöm, ott nyilván teljesen lényegtelen, maximum annyiból jönne jól, ha megyünk haza látogatni a vidéki szülőket közösen. Szóval nekem fontos, de ha nincs, az sem olyan ok, amiért kevésbé érdekelne a pasi, ugyanannyi esélyt kapna, mint a jogosítvánnyal rendelkező pasik, ez huszadrangú kérdés ismerkedéskor.
21l
Én fiúként cikinek érezném ha nem lenne jogsim a lányka meg igen és ő vinne ha mennénk randira.
Az is ciki lenne ha lenne kocsija nekem meg nincs.
"Az is ciki lenne ha lenne kocsija nekem meg nincs."
Ez tényleg ciki. -.-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!