Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, a páromat "eltiltották" töllem?!
A barátomat meghúzták 3 tantárgyból félévkor. Az édesanyja pedig azzal a címszóval hogy : ~ A legfájóbb pontján fogom meg ****-t ~ Ugymond eltiltotta tőllem a barátomat, tehát ez azt jelenti, hogy nem találkozhatunk délután, nincs együtt szinte semmi program , csak az iskolában találkozunk és reggel mikor együtt megyünk... Ez engem nem annyira zavar (vagyis zavar ,de nem tudok mit csinálni! :| ) Egész addig tart ez a büntetés amíg ki nem javitja a tanulmányait.
A barátom folyton ezt kérdezgeti hogy:- De ugye nem fogsz elhagyni???
-Eszem ágában sincs elhagyni, de kicsit idegesit már, hogy ennyiszer megkérdezi. Ez vajon miért lehet? (miért kérdezi ezt meg folyton)
-Az egész esetben mit tehetnék??? Csak várjak , hogy kijavitsa????...(már beszéltem vele erről, hogy tanuljon meg minden )... de ugy alapból mit és hogyan reagáljak, hogy semmi baj ne legyen!? S.O.S
Normális válaszokat várok és nem negatív kommenteket! Ez nekem nagyon fontos!!! Köszönöm.
Ha téged ez nem zavar, akkor miért kellene bármit is tenned?
Egyébként meg beszélj vele, mond meg, hogy anyukájának igaza van, az a legfontosabb, hogy ne bukjon meg és te szereted és támogatod ebben, azzal is, hogy vársz rá addig is.
Mit tehetsz? Segíts neki tanulni.
A szülői reakció abszolút érthető, a mai középiskolai oktatás színvonala annyira alacsony, hogy aki képes 3-asnál rosszabb jegyet szerezni azzal komoly gondok vannak (nyilván az, hogy 2 percet sem tanul naponta).
Tanuljon a barátod és szerintem ha pár hónap alatt tud felmutatni SZEMMEL LÁTHATÓ javulást (tehát nem 2 db kettest) akkor meg fog enyhülni anyóspajtás is.
Teljesen igazat adok az édesanyjának. Aki a tőlem szót tőllem- nek írja az tényleg hátráltatja a másikat.
Talán tanuljatok együtt.
Amúgy meg, gondolom azért kérdezi állandóan hogy nem hagyod-e el, mert érzi hogy messze nem olyan tökéletes a kapcsolat, és hamar fogsz kifogást találni, miért nem jó neked ez az eltiltás.
A szerelmesek a tanulásban is segítik egymást.. Nálatok ez sem működik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!