Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok hogyan reagálnátok arra ha egy lány negatív véleményt mond a külsőtökről?
Nem nagyon érdekelne, mert nekem sem feltétlenül jön be egy nő külsőre (úgy) akkor sem ha amúgy lehet hogy csinosnak tartom, másfelől meg ha akármennyire is tetszene egy nő külsőre, de ha nem lenne vidám meg olyan flúgos mint én :) alapból nem jönnék vele úgy össze, de ez mindenkinél változó ugye, valaki lehet hogy 90%-ban csak a pénisz mérete miatt jönne össze egy sráccal, vagy éppen egy férfi a nő mell mérete miatt, az emberek rengeteg félék, és egy valakinek a véleménye mégis csak EGY a nagyon sokból. Tehát tulajdonképpen mindenkinek mindenkiről más a véleménye akár belsőről akár külsőről van szó.
23/f
engem nem érdekelne.... tudom így is, hogy mindig volt csaj, akinek bejöttem, és volt, akinek nem... ennek ez a rendje.. ha neki ez a véleménye, akkor ez van...
egyébként nekem tökéletesen elég, hogy a páromnak tetszek, a többi abszolút nem érdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!