Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti mennyire szerettek dominálni egy kapcsolatban? Mennyire szeretitek a háttérben irányítani a dolgokat? És mit csinálok akkor ha valami/valaki keresztül húzza a számításaitokat?
5ös válasza sztem egyáltalán nem a dominanciáról szól.
Ez cselszövés, átverés, manipuláció. Én is alkalmazom néha fiú létemre bár tény h a nők nagy fegyvere. De aki férfiként nem alkalmazza az könnyen válhat áldozattá. De simán me glehet cisnálni egy nővel is, hiába furfangosak, pont ezért egy férfitől nem számítanak furfangra. Így lehet róluk legkönnyebben ledumálni a bugyit, stb...
Ami azt illeti, a dominancia egy egász más dolog. Ott mrá nyíltabb erőviszonyokról van szó. Egészen pontosan arról, h a férfi enged a nő szavának, mert az valami úton módon (zsarolás, rinyálás, szexmegvonás, stb) folyamatosan sakkban tartja. Vagy eleve olyan típus, aki nem szeret, fél, vag ylusta irányítani. Egészen egyszerűen nem érdeklik a hétköznapi a dolgok és a nőre hagyja. Vagy van egy pár ember akit meg kifejezetten izgat ha egy nő domináns - bár inkább az ágyban.
Azt tudom, hogy vannak nők, akik dominánsak és mindig nekik van igazuk, és még a legnagyobb macsó se tudná betörni őket. Az ilyeneknek kell az előbb felsorolt férfitípus. Ez még nem jelenti azt h a csávó papucs lesz, mert sokan egész jól kiegészítik egymást döntéshozás terén. Ha viszont mindig mindent anő dont el, és neki van mindig előnye (pl a csávó végez minden házimunkát, pluszba a csajnak drága kocsit vesz a saját megkeresett pénzéből) na az már igazi dominancia :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!